My hair (:

Denna bild tog fia på mig för några dagar sen, LÅNGT mitt hår har blivit nu!!


Dagen före fredagen

Hejhej, kom hem för några tim sen. Jobbat 7-16 idag igen. Imorgon är SISTA dagen sen är det heeeeelg. Fan jag har aldrig längtat så mycket till helger som när jag jobbar. Ska va med min älskliiiiiing och mysa!

Jalla hörrenini nu ska jag ta något att äta sen lägga mig i sängen, är helt nyduschad och har en nybäddad säng, skönaste känslan! :D


We are so fucking G!

Hej, istället för  ännu ett tråkigt inlägg om hur TRÖTT jag är och hur mycket jag jobbat osv så säger jag bara, hejhejhej underbart väder, helt stört att man kan gå ut med tröja utan o frysa! =)
Snart åker ligan ner till KOS, BÄSTA! Längtar som in i helvette, känns så overkligt.
Jag kan inte blogga normalt eftersom att mitt dygn är helt fuckat så ni får det ni får. Längtar som faAn till helgen!!!!

Puss på er ha det så bra och NJUT av vädret! :D

Uppstoppad docka and the kineZ


Rubrik saknas!

Hejhej, vaknade för en liten stund sen med Ida och nu sitter vi bara i mitt rum helt döda. Idag jobbade vi som vanligt från 7-16. SLIT! Men nice ändå, stå o blåsa löv i en STOOR park i solen är ju inte helt fel.
Måste hålla mig vaken till DH och sen däcka, måste DUSCHA jag är helt svart fan från alla smuts haha.

Ne men hörrenajnaj nu ska jag hitta nått gott att äta och sen duscha. Btw om nån(fia) har bilder från helgen, send please! :)


Tisdag - trötta tjejor!

Godmorgon! Sitter i mitt rum med Ida och viskar haha. Vi har precis ätit frukost o' sitter o' dricker kaffe i väntan på bussen. Vi har jobb idag. Jag som inte skulle jobba idag fick jobb ändå för att jag har körkort, lönar jö sig ;)

Igår kom Gada och hämtade mig o' Ida från Nacka Strand så drog vi och köpte gott och sen hit och så plattade jag deras hår och så myste vi. Nu måste jag dra hörrenini, puss!


Nacka Strand



Bästis!


Första dagen med shorts! Högmidjade från bikbok, 50kr i think.



GRATTIS HJÄRTAT!

Hejhejhejhejhej!!!! Denna helg har vart så fucking rolig o' vädret har vart helt UNDERBART!

I fredags så kom mill, taz, sep och abbe och hämtade mig, vi åkte till argile cafét inne i stan och åt sushi sen åkte vi hemåt.
Lördags vaknade jag, satt ute i solen och sen skjutsade älsklingen mig till Fia, där började vi tjejor fixa oss, sen joinade alla oss så satt vi på Fias altan och drack, skrattade, åt och körde roliga lekar.
Vid halv tolv tog vi taxi till BJ. Alltså nej... taxiresan förtjänar fanimej ett eget inlägg men jag tar det här, ROLIGASTE taxin i hela mitt liv, FETASTE musiken, tände o släkte lamporna och körde som en galning, alla vi fick FLIPP där inne i taxin haha.
Sen åkte jag, fia och MZ(haha) till abbe och sen hemåt.

Igår skjutsade min älskling mig till Fia så plattade jag håret där o så fixade vi oss sen drog vi in till stan och åt ute i solen, samanta och rebecca kom dit ett tag också. Sen drog jag och fia och fikade sen hem.
Senare på kvällen åkte hela ligan till fjällnora och tände en brasa.


Puh, det var min helg. Nuu ska jag och bästis Ida dra ner till Nacka Strand med, vin, choklad och jordgubbar och mysa i solen. PUSS!

Lite bilder från min lur, ROLIGASTE i sängen med Fia haha, kan ej lägga upp bilden vi skrattade åt men aa..
Mer bilder kommer när jag får dem! =)









Jag nu;



 


Shoppat!

ÄNTLIGEN fick jag shoppa lite granna. Köpte 4-5 linnen tror jag? BARA vita haha, allt från H&M.
Visar sen, alltså gjorde VÄRSTA kapen, en för 25kr, en för 130kr osvosv. Hihi blir så fucking glad!

Jaja just nu står jag framför spegeln och fönar mitt hår(TACK bästis för fönen♥) och lyssnar på musik, ska platta håret snart och seeen zminka mig, senare kommer elZkling. PUSS!


Låten jag pumpar nu haha, Tanoura!
Blir helt hypad av såna här arabiska låtar.


I Hate Love

Wezäj, I Hate Love.



Vägen till Eldorado

Sitter med familjen och Ida o' tittar på Vägen till Eldorado, fett rolig. Har bestämt mig, blir rosa klänningen, ibland får man väl sticka ut lite. ;) Ne men nu får ni ha det bra hörrenini jag har inget att blogga om just nu förutom att det underbara vädret varje dag gör en så fucking glad!


Pink

Rosa klänning från Zara, 299:-, venne om jag ska ha den på lördag eller om den är för mycket med svarta strumpbyxor och svarta kilklackar, vad tycker NI?


Torsdag

Heihei. Idag fick vi sluta lite tidigare så nu sitter jag hemma någorlunda pigg och glad! :)
Imorgon är vi lediga från jobbet och måndag och tisdag också så har inge jobb förren ONSDAG!
Nice med SOVMORGON ett tag nu fan.

Hursomhaver, på lördag fyller älsklingen FIA år o' det skall ju firas hihi längtar!

Har faktiskt inte mycket att säga just nu så vi hörs o' ses. PUSS!


Hej

Hejhej, jag orkaar verkligen inte blogga så jag tar detta snabbt haha. Har jobbat som vanligt idag, 7-16, åkte hem, fixade mig och åkte in till stan, träffade upp min älskling Heléne, vi gick till Friday's, drack drinkar och pratade. Blev lite kallt så vi drog vidare till vattenpipscafe med infravärme eller vafan det heter och drack té o rökte argile sen åkte vi båda hemåt.

Sitter hemma nu, nyduschad och TRÖTT som in i helvette, kommer däcka sekunden mitt huvud nuddar kudden så vi hörs imorgon. Puss på er!

@work


Mot stan


Yummi


Men okej?

Okej det var meningen att jag skulle sola 25 min... somnade och den fortsatte så jag solade.. 40 MINUTER! Snacka om att vakna helt förvirrad och inte fatta vad som hänt haha. Får värsta vita fläcken över the ass precis FETT irriterande, brukar vända mig 5 min när jag solar men eftersom jag somnade denna gång så är den GROV.

Aja nog om min färg haha. DH om 20 min sen sova, blir att gå upp 05 imorrn som vanligt o så sticka iväg till jobbet. På fredäg kommer min älskling o hämtar mig efter jobbet hihi! Puss på er.


MOTIVATION

Kelly Rowland SUGER i den här låten, men vänta till 1:30, jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! ♥


Uh, girl I turn that thing into a rainforest
Rain on my head, call that brainstorming
Yeah this is deep, but oh, I go deeper
Make you lose yourself, and finders keepers
It go green light, go Weezy go
...
I like to taste that sugar, that sweet and low
But hold up wait, new position
I put her on my plate then do the dishes
She my motivation, I’m her transportation
Cause I let her ride, while I drive her crazy
Then I just keep going going, like I’m racing
When I’m done she hold me like a conversation
Weezy, baby


Slit

Hejhej, kom hem för ungefär en timme sen från jobbet! Idag har det vart riktigt varmt och skönt.
För er som inte vet så håller vi just nu på med att såga ner träd och lägga alla träd i högar o göra fint helt enkelt. "Vårstäda" ute haha. Kan bli så fucking varmt när solen är rakt upp på himlen och det inte är ett enda moln men hellre det är fucking snöoväder som det var när vi skottade snö.

Husomhaver så klagar jag ej, jobb=fetinglön! Så im happy oh SO happy!

Idag ska jag nog sola, det blir DH och det blir BB. Ska försöka lägga mig direkt efter DH för ska ju upp klockan 05 som jag måste göra varje vardag i 3 veckor.

Träningen MÅSTE jag också ta tag i, kan inte träna typ 1 ggn i veckan bara för att jag jobbar, ska försöka klämma in en träning imorrn direkt efter jobbet.

@work. Haha rast dåra.


Sliten tjej på väg hem från jöbbet.
 


Tisdag - jobb!

Hejhej, har ätit frukost, klätt på mig och fixat mig, ska strax ner till bussen. Är så FUCKING pigg idag, gick o la mig 20:00 haha så det är löngt attja gått upp klockan 05 imorse.

Det var nån som undra hur jag fick detta jobb? Det är så att jag känner han som "anställer" alla till det jobbet så på det sättet fick jag det. O Pico me! :D

Längtar till löning, allt jobb kommer att löna sig då BIG TIME!


Söndag

Hejhej. Kom typ på att jag har blogg nu haha har inte ens tänkt på den men meeeen.

Lite kort om helgen dåra, fredags så var jag med älskling, åkte runt överallt med alla och till vikslott som sagt, träffade Fia o' Samanta på stan så gick vi o fikade på Storken eller vad det heter haha.
Lördags så åkte vi till Fjällnora i think och gjorde fetaste brasan och bara chillade.


Nu är jag hemma med familjen o favoritkusinen André vi chillar framför tvn. Har btw tittat på alla missade BB avsnitt och aeee jag fattar inte alltså. Annie, konstigaste bruden jag sett i hela mitt liv.

Imorgon börjar jag jobbeeeeeeet hihi, ska dock upp 05:00 så måste lägga mig om ett tag.

Aja vi hörs imorgon efter jobbet, possposs!


@ Fia's

Hej på er, ett tag sen jag blöggade höhö men har vart för fiiint väder för sånt ju. Igår åkte jag, älskling och Co runt överallt typ, skitmysgt. Vi åkte till vikslott också haha helt B "spökslott".

Nu har jag precis cyklat till Fia, hon är o duschar just nu men efter blir det myyyZ. Skriver som största fjortisen haha för jag pallar inte va allvarlig. Jäjä höres, puss!


WEEZY F BABY!

Ny kategori: WEEZY F BABY!

He is fucking music, and i LOVE music.




Simon

Ne tittade precis på BB o måste bara säga att SIMON vinner hela BB! Jag är 100 på det. Han är så FUCKING godhjärtad så jag dör. Han har inte fått en enda nominering och han är den snällaste jag sett. Nawii.

Jäjä jag o lilsis håller på o' tvättar.. JA nu haha vi ska ner o hämta det sista klockan 00:00, så gåre när man är 4 tjejer varav 3 av dom är shoppaholics. Vi hörs imorgon, puss!



Torsdag

Ola amigas, chickas osv... hur mår alla idag då? Själv är jag trött som en bajskluTT. Shit har slitit hela dagen idag på ett café som jag skulle börja jobba på i Nacka Forum men så blev det ändrat, fick ett annat jobb, bättre betalt så jag tar hellre det! Hihihihi så tre veckor fram nu så har jag iaf något att göra, JOBBA!

Imorgon ska jag träffa min elskliiiiiiiiiiiiiiiiiiing, tihi. Som förresten har tagit körkort!! Bästa ♥
Grattis min habibi, älskar dej o' nu har vi båda körkort! =)


Kom precis ut från en VÄLBEHÖVD dusch och ska lägga mig i sängen nu och göra absolut INGENTING ett jävla bra tag, eller vänta, först ska jag titta på BB SÅKLART! BTW, ALL MIN HAT GÅR TILL SARA!! JÄVLA SVIKARE som sviker Martin sådär med BASSHUNTER? (haha roligt hur insatt man blir)

PUSS!

Soeknar! Ida, lilsis o' jag! ♥


Depptjej.com

Hej igen. Har vart o solat med Ida, blev 25 min. Behöver det! Så jävla skönt o ha Weezy på högsta och bara leka att man är utomlands typ haha. Somnar typ 70% av alla gånger jag solar solarium.

Jäjä, förresten ska jag ha en ny kategori... den får ni se snart HAHA ni som känner mig BORDEEEE veta vad det är för kategori. Det som äger mitt HJÄRTA!


Hint..


Onsdag

Hejhejhejhej! Idag mår jag lite bättre och är piggare. Pappa har varit här hela dagen o' det har vart jättemysigt faktiskt. Saknat honom!

Nu sitter vi hela familjen och pratar och så, han ska nog åka snart. Senare kommer Ida och så ska vi suula, behöver bli BRUNBRUNBRUUUN innan jag åker till KOS! Hihi ja INNAN jag åker utomlands haha.

Men jag har inget speciellt att dela med mig av just NU så vi hörs om en stund hörrenini.


BTW är jag den ENDA som DOG när jag läste tyras inlägg om det där spöket? OMG! Om ni inte läst, gå in på tyras.se och skrolla ner lite, ni kmr dö.

Saknar <3


Hörs imorgon eller nått.

Har verkligen ingen lust o' blogga idag, sry men vi hörs imorgon eller senare kanske. Det är DH om typ en halvtimme så det längtar man som FAN till. Kanske drar o solar med Ida efter DH om man pallar. Puss!


HELÉNE HARVEY!

YÄÄÄY, äntligen har min älskade vackra syster FIXAT BLOGG SOM JAG HAR TJATAT OM SÅ JÄVLA LÄNGE!

www.heleneharveys.blogg.se

Ni kommer märka snabbt hur fucking tung hon är på o' skriva och hur BRA hennes blogg är, är så fucking glad haha, älskar o läsa DIN blogg habibi! PUSS!


Tisdag

Hejhej, vaknade för en liten liten stund sen och nu sitter jag i träningskläder, ska iväg och träna FETT alltså! Ska inte kunna röra mig efteråt. Blir kondition så länge jag klarar det och sen styrka.
Efter kanske jag ska träffa Nicopico om hon kan vakna nån gång, puss på er!

Btw, GODASTE festisen EVER! Alltså smaka den, smakar typ godis blandat med.... godis.
Fett mycket socker i sånt tror jag men så jävla gott!


Sulish

Hej, kom precis hem, är helt HYPAD vet inte varför, går runt o' sjunger och dansar haha Ida och Pas blir fett irriterade. Ja o' Ida har precis solat och känner mig fett freSH. Nu ska vi mysa på balkongen med ljus och filtar höhö, PUSS!


Home!

Hejhej, gått runt i Forum som fan, fixat massa grejer och shoppat litew. Kanske kan visa allt sen, vi åt min jävla efterlängtade SUSHI också, så FUCKING gott!

JAG VET att ALLA som ser denna bild blir FETT sugna!!!


And off I go!

Hejhej, nu sticker jag iväg till Forum. Har som sagt tid kl 13:00 och efter det ska jag göra massa annat, bl.a TRÄNA! Nicole kommer och möter mig i Forum så kanske blir en fika eller nått också, puss på er vi hörs när jag kommer hem igen. ♥

Bjuder på min ringsingnal sålänge, haha!


Kap

HUR SÖTA är inte dom här ballerinaskorna från H&M, 99:- st och finns i fyra olika färger.
Alla perfekta till sommaren!


Måndag - dagen före DH dagen!

Godmorgon! Mamma väckte mig precis med "Kim vakna, har gjort kaffe och frukost jalla". Haha bästa, kaffe på morgonen alltså FUCK va gott!

Ligger i vardagsrummet nu och tittar på Rachael Ray, nu är det reklam o' dom visar Scream 4, den MÅSTE ses! Har sett 1 o' 2an iaf och tycker Scream är jävligt bra filmer.

Jaja ska chilla ett tag till vid datorn, titta kläder och skor och sen börja fixa mig för möte hos AF.


Lite nerd inlägg om BB deltagarna!

Först vill jag säga att det ändras HELA tiden om vad jag tycker om deltagarna men JUST NU så ligger det till såhär.

Sonja: Lite irriterande, tråkig, hade MYCKET högre förväntningar på henne men nu när Vanessa lämnat huset står man ändå ut med henne.
Rodney: KUNG! Så FUCKING klockren, jag hatade honom så jävla mycket förut men nu är han så FUCKING skön, ärlig o verkligen den roligaste där inne!
Katerina: Jobbig, falsk, KAN vara skön ibland men fyfan vad hon är IRRITERANDE.
Sara: Söt men jävligt TRÅKIG. ÄLSKAR hennes hesa röst men vad gör hon i huset lixom? Sitter tyst i en hörna o myser med Martin.
Annie: Men.... behöver jag ENS säga nått? Glömde att hon var kvar i  huset.
Martin: Hatade han i början men fyfan vilken skön kille han är, underbar dialekt och bara allmänt rolig.
Christoffer: Men OMG, nejnejnej hela han är bara konstig.
Simon: SKÖNASTE killen fan! Håller på honom om inte Rodney vinner.
Peter: B O R I N G!
Gurkan: Skön, rolig men inte i närheten så rolig som Rodney.
Madde: Märker inte ens av henne.


Rain on my head, call that brainstormin'

Ne hörrenini, nu ska jag göra lite té och sen mysa med mamma. Blir TV resten av kvällen plus prata med mitt hjärta hihi, puss på er så hörs vi senare eller imorgon!


Smile


BB

Nu ska jag titta på BB på bigbrother.se hihi missat 2-3 avsnitt som måste ses!
Vi hörs efter det, puss på er!

Min lilla bebis Atlas ♥


Welcome to my hood!

TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNG!


Music makes people come togheter

Nu ska jag fixa musik till min Ipod, var ett tag sen jag uppdaterade den så nu behöver självklart flera Weezy låtar komma in, my sweetheart! Höhö puss på er så länge!

Bow Chicka Wow Wow



Söndag - Back on track!

Okej, nu kommer värsta pepp-inlägget haha.

Ska ta tag i träningen nu, nu är jag HELT frisk och kan börja köra HÅRT som fan, KOS 2011 here I come!
Äta nyttigt(vilket jag ändå gör, äter sällan feta grejer och kan behärska mig nu haha) och vara mer hälsosam.

Ska fixa jobb! MÅSTE fixa jobb! Jag dör utan pengar. Imorgon har jag möte med arbetsförmedlingen så då hoppas jag på att det ska ta mig nån vart.

Och det viktigaste, ska börja BLOGGA MER WIHO! Skj haha.

Nu ska jag gå och klä på mig, kom precis ut ur duschen, storasyster kommer hem med tonfisksallad snart hihi så fucking yummi. Har btw haft mysigaste helgen med mitt


ÄLSKAR dig världens bästa syster <3
Hellhoe ♥ Kimbo


Men kuum ihåååg!

Vill bara säga det du nog redan vet, att du är den bästa vän man kan ha, världens snällaste och mest underbara människa, Ida Bergman i mitt hjärta för alltid! Kommer alltid att vara du&jag.

Alla borde ha en sån underbar vän som dig mitt hjärta, känner dig ut och in och vet vilken underbaaar godhjärtad människa du är, är så GLAD att jag har dej i mitt liv min bästa vän! Jagälskardig!


Fredag

Hejhejhejhejhej! Väckarklockan ringde klockan 11 idag, var dödstrött, jag och Ida satt på Raffas balkong och myste i några tim, sen gick jag in och tittade på Vänner helt ensam, på ena sidan låg Lorr och sov som en bebis och andra sidan låg Pas. Varmt som in i helvette var det också haha men mysigt.

Hursomhaver, vaknade, åt frukost allesammans och så rörde jag, Pas och Ida oss hem hit.
Så nu har jag duschat och halvfärdig med mitt hår, tar ju år att platta det.

Tänkte bara säga det, ska snart in mot stan och möta bästis.



PS: Nicole du är BÄST! ♥ Love u!


Unagi

Hola, ligger i sängen hemma hos Raffa med Pas och Lorr. Vi tittar på Vänner och chillar.
Har inte gjort mycket idag, åkte o' plockade upp Lorr med Raffa och sen har vi bara vart här o' myst.

Jaja orkar ej skrivaaa mer bajs, puss!

Tisdag - DH dag!

Hejhej, kom precis hem till Raffa! Somnade vid 05 inatt, tittade på BB och läste massa bloggar, haha jag var helt fast.
Vanessa ska tydligen anmäla Gurkan för det hon har sett av allt han sagt bakom ryggen på henne. Wierd.

Idag är den BÄSTA dagen på veckan, TV mässigt haha, DH ikväll! Längtar so fucking much!

Åkte hursomhelst hem imorse, fixade oss och sen åkte vi systrar till Forum, gick runt, sen bjöd storasyster oss på mat, tonfisksallad!! Sen släppte jag av henne hemma o' så fortsatte jag och lilsis hit för Raffa ville ha skjuts till Maxi o' handla lite.

Ska nog snart tagga hemåt och mysa med familjen. Idag/imorgon är sista dagen jag har bilen :( buhu, kommer känna mig så jävla begränsad utan bil nu när jag är van att åka överallt. Yäyä plusset är ju att jag kommer få vara med min älskling Nicole imorrn. ♥

Sho breH

Sitter hemma hos Raffa nu, vi åkte till Fiskis till Malak Hanna och åt kebaaab, gott som FAN! Sen åkte vi och busade hihi mer än så kan jag inte säga. Nu ska vi myzmyz, puss på er.

Bjuder på BÄSTA(!!) låten HAHA!


They se me rollin'



Hejhej, kom precis hem, jag, Pas och Ida fixade oss lite snabbt sen åkte vi till soliga Nacka Strand och chillade där ett tag, åkte sen hem till Raffa och myste. Skjutsade hem Ida och så fortsatte jag och Pas till Forum, prövade lite kläder och gick runt lite. O' nu är jag hemma.

Ska chilla framför tvn och mysa med familjen. Förresten ni som inte har Kanal11 och älskar BB kan titta på hela avsnitten och slippa massa reklam på bigbrother.se, avsnitten kommer upp lite senare på kvällarna. So u know ;)

PUSS!


ROLIGASTE I BB!

Roligast som har hänt någonsin HAHA, RODNEYS GAAARV!


HAHAHA SÖTASTE!


Rhodos all over again!



Vakna 9 på morgonen


Packa strandväskan + vatten(!!)


Åt frukost i typ 40grader. Pas såg ju morronpigg ut!


Låg på stranden och solade o solade o solade o solade


O badade


Sen åt vi lunch, frukt och sånt sen hemåt duschade och tog en powernap!

Fixade oss och tog en massa bilder innan vi drog






Sen, middag. Olika restauranger varje dag, så underbart, maten vad det jag var gladast över!!


Sen ut o festa tills vi inte orkade mer, träffa alla snälla människor som jobbad där och bara dansaa!




Måndag

Gutmorning y'all. Är helt ensam hemma just nu, surfar runt lite på nätet. Ska strax börja fixa mig sen plocka upp lillasyster från skolan och så ska vi till Forum för liiiiite shopping och buissnes.

Imorgon(eller onsdag?) kommer min älskling Nicole hem från Thailand, wihiii. Det roliga är att JAG ska hämta dom från arlanda och jag vet inte vilken dag eller tid dom kommer hem haha. Yäyä vi höres,
ska försöka bli bättre på att uppdatera, grejen är ju att jag sitter vid datorn hela tiden men har inget att skriva om bara haha, puss!

Förra året innan Ida's skiva!


Söndag

Hejhejhej. Just nu sitter jag Pas och Ida och tittar på Lil Wayne videos.. jag dör... jag DÖÖÖÖÖÖR!
Hursomhaver, vi har ätit och nu blire bara mys.

Död åt kanal11 för att den har försvunnit.


Har NADA att skriva, puss!


FREDAG!

Åh äntligen är det HELG, skönt att alla är lediga nu och man kan hitta på en massa kul.
Kom PRECIS hem, igår vid 1 så messade Ida och ville att jag skulle plocka upp henne och Raffa från stan så jag och Pas åkte och plockade upp dem sen åkte vi alla hem till Raffa och myste, skrattade som fan för alla var ju på lite flumm humör(undrar varför? HAHA) och sen så däckade vi.


Vaknade vid 10, skjutsade lillasyster till skolan och sen Ida till jobbet, åkte och plockade upp lillasyster igen och nu är vi hemma. Haha. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig, puss!

BTW, kanal11 är BORTA? FUCKING FUCK????

Libanon i mitt hjärta!


heels.com


RSS 2.0