Depend

Såhär fick mina naglar bli idag. En fin blå färg. Stod mellan rött o blått.

Håller i mitt nagelack helt naturligt sådära. HAHA!


Maoam

Mihihi så jävla gott med maoam! Tittar på våra bästa år o äter godis haha så jävla bra. Ska fixa mina naglar efter, det behövs verkligen!


Fredag

Godmorgon! Ligger och tittar på tv, ska gå och göra frukost jag svälter ihjäl just nu. Får se vad jag hittar på idag, vill träffa lilla Nicole, fett länge sen.

Fett söt bild jag hittade på Fia, tog den förra sommaren typ. Hon passade så jävla bra i platina håret.


Alvedon

Nu har jag tagit Alvedon och gjort vanilj-rabarber te till mig, har massa godis och vindruvor och nu är jag nerbäddad i sängen o ska titta på en mysig film. Åh mys mys!


Modelljakten

Sitter och tittar på Modelljakten med lillasyster, alltså jag dööör vad fin Kenza är det är ju helt stört? Och shit tjejerna som sökt till programmet, fyfan vad vackra människor det finns här på jorden! Aja back to the show, puss!

Me Heart The TV

Ligger nerbäddad i soffan med mitt täcke och tittar på tv med familjen, ska gå och köpa massa lösgodis, finns ju inge bättre än att ha nått gott o äta och titta på tv.


På tåget!

Helu, sitter på tåget på väg hem. Älskling kom o hämtade mig igår så hade vi det as mys. Idag har vi ätit sushi och så skjutsade hjärtat mig till centralen.

Får bli tråki bild på mig, har ingä annat höhö puss!


Sick and tired of this shit.

Ligger o tittar på Vänner o leker med min Iphone, fan va besatt man blir av den, kan inte lägga ifrån mig den. Btw så är det SNART PREMIÄR AV DH! Jeey!


Im blue!

Sitter o myser i min nya älskade mjukisdress från Cubus. Im in luuve, så jävla skön o fin.


199:- per del


Blodprov

Glad chey efter blodprov igen... sitter o äter frukost i forum med mami, får damp att det inte funkar att ladda upp bild? Aja får testa när jag kommer hem jävla blogg app.


Gutnatt!

Nu ska jag försöka sluta tycka synd om mig själv och sova. Ska upp tidigt och iväg till Vårdcentralen. Sov gott... puss!


Testar mobilblogga!

Hejhej, har ju vart på devote ett tag men älskar ju blogg.se så nu kan jag nog blogga härifrån.


NY BLOGG!

Nu börjar jag blogga på DEVOTE.se
Det blir mycket bättre när man har Iphone, kan lägga upp bilder o' allt från mobilen. Måste bara vänja mig vid den sidan lite haha har ALLTID bloggat här på blogg.se menmen nu är det dags för förändring.

http://kimesber.devote.se

Där e min nya bloggish! PUSS!

From my new iphone!

Hej från världens gladaste chey! Ligger i sängen o bloggar från min nya iphone som mamma köpte t mig idag!! Lär mobil blogga as mycket men funderar på att byta blogg portal eftersom att man inte kan blogga med bilder här. Jaha nu ska jag fortsätta utforska min kärlek. Puss!

Idol & godis!

Idag var jag som sagt på VC, tog blodprover, pratade med läkaren(IGEN!), jobbade några timmar och sen mötte jag upp mamma, så satt vi och åt, gick runt i affärer och shoppade lite och sen hemåt. Nu sitter jag och tittar på Vänner med storasyster. Ikväll är det Idol, jippii, ska gå och köpa lite godis till det, mys.

Btw längtar som FAAAN till Lilla Al-Fadji Show den 3e oktober, dör för honom haha!


Johnny, la gente esta muy loca, what the FUCK?!

Godmorgon, vaknade precis av att mamma pratade med VC, ska dit idag så missar jobbet i någon timme  men så får det bli, dom hade ingen annan tid förren om två veckor så måste ta den här tiden. Ska fanimej bli FRISK! Ska strax fixa till mig lite sen äta frukost sen dra till Forum. Men först ska jag få min dagliga dos av datorn på morgonen. Puss!

Vill tillbaka, vill tillbaka, vill tillbaka...


You looking at me but I’m lookin through you.

Ligger i soffan med lillasyster och tittar på en film på 6an. Fett mysigt. Har mått jättedåligt idag, på kvällen som vanligt. Illamående och så, ska kolla upp det, lär va allergisk mot något annat fan... Imorgon jobbar jag bara lunch, 10-14 ungefär. Vi hörs senare.

Är trött på att inte kunna vara med dej. Att sakna dej så himla mycket. Men snart så.... ♥


Torsdag

Fanfanfan, försov mig så jag missade min tid på VC... aja får bara boka en ny tid. Börjar jobbet om 1tim och jag har suttit och spelat The Sims i typ 1 timme, måste börja röra på mig, äta frukost och göra mig i ordning.
Blir som sagt 9timmars pass idag, ska bli nice.. nat. Sen vill jag faktiskt sola idag, behöver färg!!

Vi hörs när jag kommer hem. Puss!

New in.. 129:- från Gina.


Stand by me

Hej............ depp inlägg eller inte? Depp inlägg eller inte?....
Vet ingenting längre.. vet inte vad jag vill, hur jag mår eller vad jag ska göra åt saken. En sak vet jag, är jävligt TRÖTT på min situation. Helvettesjävlaskitfi**a. Imorgon ska jag till VC.. IGEN. Är fucking stamkund där. Efter det ska jag jobba som sagt i 9 timmar, ska ändå bli nice. På jobbet hinner jag inte tänka på att jag mår dåligt.
Suttit i typ 2 tim och spelat The Sims på FB, såhär kul. Blir berrad på 2 sekunder så om ni inte vill bli beroende av något spel så börja EJ spela det.(men börja för det är skitkul HAHA)
Men nu låter det som att jag är dödssjuk och det är inte fallet, men är bara jävligt TRÖTT på detta. När jag blir 100% frisk så ska jag fanimej göra nått BRA. För någon annan människa, svär på allt haha. PUSS!

Onsdag

Fan vad dagarna går snabbt när man jobbar! Blev ett kort pass idag, jobbade bara under lunchrushen, 11-14. Men imorgon blir det till stängning. Så vad ska jag göra annars då, ligga och vila typ. Det enda jag orkar med är att äta, titta på tv & typ dator haha. Roligt life. Jaja nu ska jag gå och äta något gott, puss på er.

Här får ni en bild på min söta Tequila, saknar henne som fan!


Someone like you

Ligger nermysad i soffan med en filt, liite godis, coca cola och en film. Med datorn i knät också såklart.
Tittar på American Pie haha tröttnar aldrig på dom filmerna...
Är det konstigt att jag längtar överdrivet mycket till Idol haha, alltså skitmysigt att hela min familj sitter tillsammans, äter gott och skrattar tillsammans till Idol. Älskar't.
Imorgon börjar jag 11, nice. Hörs!

AW

Nu sitter jag i vår mysiga soffa, med datorn i knät och "The real housewives of New Jersey" på tv.
Jobbat 10-15 idag. Kommer jobba nästan varje vardag. Asniiiiice!
Snart fyller jag 20år hihi längtar så jävla mycket, vet inte vad jag ska hitta på än men ska börja planera det snart. Blir nog mat, fezt, dricka & mazza zkoj. HAHAHA driver.
För er info så är mitt hål där uppe i örat heeelt infekterat... asnice. NOT!

Tisdag

Har ätit frukost, sminkat mig & satt upp håret. Ska gå till jobbet om 10min, så väntar en heel dags jobb men det ska bli kul! Är så fuucking TRÖTT, sovit många timmar men vill bara lägga mig och sova. Vi hörs när jag kommer hem från jobbet, tror jag jobbar till stängning idag.. puss!

<3


Neutrogena

Jag är inte den som använder ansiktskrämer för något speciellt, förutom när jag tvättar bort mitt smink så tar jag på nått så ansiktet återfuktas men den här produkten måste jag tipsa om.
Den gör huden så jävla len och fin, tar bort all "smuts" eller vad man nu ska säga i ansiktet och gör det jätte fräsht. Kostar runt 70kr. Fett värt!


Im blue

Fick sötaste klänningen av mormor från Libanon. En blå, liten söt klänning. Älskar att den är virkad där uppe.




Meza Lounge

Jobbat 10-17. Asnice. Bästa att jag har Tara där också, har fett kul med henne.
Trivs fett bradär, får göra massa roliga saker och det är fett sköna människor som vi jobbar med.
Nu ska jag duscha sen bara slappa hemma hela dagen, mina fötter värker, är ej van att jobba haha. Puss!

Roliga tider!

Måndag

Precis ätit två rostade mackor o' juice, ska sminka mig snabbt och sen dra till jobbet. Åh älskar o' säga det "dra till jobbet" haha finally. Vet inte när jag slutar idag faktiskt men vi hörs when im done. Puss på er.


Nattinatti

Nu måste jag fakiskt sova. Ska upp tidigt imorgon, äta en rejäl frukost och sen ta mig till jobbet. Nån frivillig som kan ringa mig vid typ kvart i 10 och hålla mig sällskap när jag är på väg till jobbet? Tack. Men vi hörs imorgon då innan jobbet im sure. Puss!


Sometimes it's hard.

Sitter med min underbara familj och precis tittat på Idol, nu blir det mera mys. Jobbat idag, gick asbra. Jobbar imorgon igen, så jävla SKÖNT att äntligen ha ett jobb igen! Kommer bli mästerkock jao! Jäjä vi hörs senare. PUSS!


New in!

Mina nya höstskor! Köpta från Skopunkten för 299:- tror jag.




Don't u compare me, cuz there ain't nobody near me.

Såhär kul hade jag med mig själv när jag väntade på mitt hjärta!

 
 


♥ Forum

Alltid REA i forum! And I love it!




Coco Pops

Frukost, sminka mig, sätta upp håret, gå till jobbet. Wish me luck!


Just do it!

Tittade precis på "Bridesmaides" med Pas och André, den var faktiskt rolig. Älskar såna roliga och lätta filmer haha. Inte världens bästa men den var sevärd.

Nu sitter vi o' myser, vi får se vad vi hittar på. Känner mig en miljon gånger friskare än förut alltså nästan helt frisk MEN ändå inte HELTHELT frisk så tar det bara lugnt lixom.

Imorgon börjar jag jobba faktiskt hihi ska bli så SKÖNT att äntligen tjäna egna cashmoneyoungmoney. Haha.
Jäjä vi hörs när jag har mer skit att skriva. PUSS!


Du&jag, föralltid!

Måste bara säga att jag har VÄRLDENS bästa älskling. DÖR för dej. Tack så mycket för ALLT du alltid gör för mig, för ALLT fint du säger till mig, för ALLTALLTALLT du gjort för mig under nästan 3års tid. För hur du får mig att må. Älskar att du kan få mig att skratta så jävla mycket av att bara vara dig själv. Älskar dej mer och mer för varje dag som går. Finns inga som oss två.  Du är mitt allt och det kommer alltid att vara så. Vi två! ♥

K ♥ M


Zara

Mina nya favvo jeans från Zara för 300:- tror jag. Sitter PREFEKT och fick sista paret i min storlek!


Lördag

Godmorgon. Vaknade för någon timme sen och väckte André o' sa "VAKNA klockan är halv 1 nu seriöst" så åt vi frukost och nu ska vi chilla sen ska vi nog sola lite. Kanske åker till min babe sen. Har vart asdålig på att blogga men är inte van att vara frisk än haha. Jaja vi höres.


-


Torsdag

Hej, sitter och tittar på Vänner. Kom precis hem från Forum med mamma, vi åt thai, shoppade och bara myste. Ska noppa ögonbrynen, fixa ansiktsmask och såna saker. Behöver fräsha upp mig nu efter att ha varit sliten och sjuk i 2veckor. Börjar äntligen se ljuset i slutet av tunneln haha. Vi hörs strax.. puss.

 


1år sen!

Okej inte riktigt 1år sen men i oktober fyller jag 20 år. Förra året när jag fyllde 19år så blev det libanesisk mat i en lokal och så fest, sen drog vi ut till Lobby och festade! Jävligt rolig 19års dag men detta året vet jag inte exakt vad jag ska göra men blir nog en stor 20års fest med alla mina älskade vänner, familj och min älskling!

Nu ska jag och Ida dra och sola, har blivit så jävla BLEK den här tiden jag har vart sjuk så behöver bättra på min färg nu. Vi hörs senare. Puss.














Kommer ej på en rubrik.

Hejhej, är bra bra humör idag och mår bra förutom att jag har ont i min vänstra arm :( buhu haha men efter allt jag har gått igenom så är det ingenting alltså.

Sitter med mamma o' ida och ska måla naglarna och titta på Top Model, så ni vet. PUSS!


I got blood in my eyes.

Hej. Ligger i sängen och tittar på tv. Är så jävla trött så jag knappt kan hålla mina ögon öppna men nu fastnade jag framför en film. Innan det tittade jag på Idol, fyfan vad underhållande! Jag ÄLSKAR Idol, så spännande fan haha. Idag har jag vart hemma hela dagen, åkte en snabbis med morbror och höll honom sällskap när han åt.

Jag, mamma och bigsis beställde hem mat,
riktigt FET mat, pizzor och kebabtallrik. Trodde det skulle va så jävla gott men det godaste var fan colan. Känns som att jag äcklas av fet och "tung" mat. Vill bara ha sallad o' sånt nu för tiden. Kan ju typ ändå inte äta något onyttigt, är laktosintolerant och har slutat HELT med mjölkprodukter så som, glass, såser, dressingar ja ALLT som innehåller laktos har jag lagt av med. Fett skönt på ett sätt.

Ska titta på filmen nu sen sova. Recovery starts now.


Stronger!

Dag 15.


No Calories

Okej hade ALDRIG velat uppleva dom här senaste veckorna igen men det kom faktiskt LITE bra grejer utav det.

Har promenerat VARJE dag, jävligt långa promenader. Har sovit jättebra. Har umgåtts med den jag älskar mest i hela världen, mamma. Har myst framför tvn och tittat på filmer. Har ätit jävligt duktigt(förutom attja vart tvungen att dricka mycket coca cola) och inte gamat som jag brukade göra.

Hade det vart jag förut hade jag vart asglad över att inte kunna äta, att jag inte kunde äta NÅGOT förutom bananer. Hade tänkt yay går ner i vikt osv men nej alltså min kropp mår EJ bra utan mat, INGEN mår bra utan ordentligt med mat. Jag var så svag hela tiden och mådde så dåligt utan mat i min kropp och visst har jag gått ner några kg men allt går man ju säkerligen upp igen när man börjar äta normalt igen.


WTF!?

Idag har jag som alla andra dagar.. gjort inget. Eller ja hänt jävligt mycket men inget jag kan dela med mig av, för tror inte att någon som själv inte gått igenom samma sak skulle förstå. Jag förstod inte heller i början.

Vill ni veta TYP hur jag känner mig, Tänk er att ni simmar och en haj börjar simma efter er och ni simmar för livet men hajen närmar sig och närmar sig och ni har sån panik och rädsla i kroppen, helt plötsligt så slutar hajen simma efter er och ni stannar upp, hur känner ni i kroppen då tror ni? Panik, rädsla, hjärtklappningar och massa mer.

Jag vill inte skriva om sånt här, jag vill skriva om roliga saker, om glada saker men helt ärligt om jag inte gör ett SKIT om dagarna, om jag bara VÄNTAR på bättre tider så vad fan ska jag skriva om om inte mina känslor?
Ja jag kan ju skriva om shopping eller om vad jag gör nu osv men känns så ytligt när jag inte ens BRYR mig om sånt just nu. Så nu vet ni.. tills jag blir frisk igen så är min blogg en DEPP BLOGG! Haha ne men skriver om exakt vad jag vill och det kanske inte alltid är så kul att läsa just nu men deal with it.

 


Blunt Blowin'

Jahapp, då sitter man här igen då, med absolut INGET positivt att säga... ingenting roligt att berätta och INGA nya händelser... nice.
Pallar inte låtsas som att jag har gjort nått intressant de senaste dagarna för det har jag verkligen INTE. Har knappt använt min mobil, vart inne vid datorn eller haft nån kontakt med nån. Enda jag har gjort är att sitta framför tvn, tagit 1miljard promenader med underbara mami, ätit gottis och typ tyckt synd om mig själv haha. O pratat med älsklingen såklart!

Hoppashoppashoppas på förändring imorgon. Tills dess.... hare bra.


So gone

Vet inte ens hur jag ska förklara vad jag går igenom, vill inte ens förklara. Jag fattar själv inte vad som händer. Om några veckor när jag förhoppningsvis är frisk igen och läser detta kommer jag nog inte ens fatta. Jag orkar inte bry mig om att detta låter helt psyko men det är så det är. Japp, såre är. Ligger i soffan och tittar på "16 and pregnant" helt B men men. Ska vara med mitt allt nu.


Fredag

Godmorgon! Vaknade för typ 3 timmar sen haha, sen jag har vart sjuk och så har jag vänt på dygnet helt, till rätt timmar iallafall. Mår bra idag*peppar peppar ta i trä* och känner mig bara friskare och friskare. Blir fortfarande trött väldigt fort och lite tungt att andas men allt annat är borta!
Vet inte om det bara är jag men jag blir så himla mammig när jag är sjuk, vill BARA vara med mamma, sova bredvid henne, va med henne hela dagarna, äta med henne osv HAHA stackars mamma alltså.

NU ska jag lyssna på HELA THA CARTER 4 och typ dö.
Drömde btw om Lil Wayne inatt HAHA, typ att jag var i Utown och så satt han på en bänk och chillade utanför hans "hotellrum" med resten av YM. Så gick jag fram till honom o' ba "I LOVE YOU, UR A GOD" och såna saker och sen så tog jag massa bilder med honom men ALLA blev mörka och suddiga o man såg inte honom på någon bild så jag fick panik. Sen så när han tog kameran o skulle ta bild tog han från en SKITJOBBIG och konstig vinkel och jag blev fett irriterad(Sepideh känn dig träffad HAHA:*).

Iallafall ska sluta babbla nu och hjälpa mamma o' städa samtidigt som C4. PUSS!

PS. har shoppat FETT mkt dom här dagarna, alltså mamma har slängt på mig massa kläder och köpt, kanske för lilla jag vart sjuk hihi.



Mina dagar i bilder:

Legat på akuten


Tagit 100 promenader för att få frisk luft


Spelat alfapet


Rört på mig till Forum de få timmar jag orkade
 



C4

Hej, jag trodde seriöst att jag ALDRIG mer skulle blogga, sitta vid datorn, träffa människor eller använda min mobil igen. Jag har vart så jääävla OFF att det är helt stört. Jag har haft den VÄRSTA veckan i hela mitt LIV.
Utan min MAMMA hade jag gått under. Hon har gjort exat ALLT för mig plus mycket mer, bästa människan på jorden. Så ska jag inte glömma min ÄLSKADE Heléne som kom hit så FORT hon fick veta att jag vart på akuten och sov över här i tre dagar, hon gjorde allt för att jag skulle bli frisk, matade mig, gick o köpte allt jag behövde och höll mig sällskap. Vad skulle man göra utan sin familj?! ♥

Idag, just NU mår jag faktiskt helt ok,
känns lite tungt att andas fortfarande och jag är jättetrött men jag mår bra till skillnad från förra veckan. Jag har MISSAT Lil Wayne's nya album C4, alltså jag har inte hört alla låtar än o' får panik, har ju väntat på detta så fucking länge. Btw så ÄGDE Weezy på VMA. Lovelovelove.

Jag saknar mitt hjärta så jag DÖÖÖÖÖÖR, fuck att vara sjuk seriöst. Aja nu ska jag dricka té som mamma gjort till mig och mysa framför tvn, puss.

Då, nu & föralltid!


RSS 2.0