Girlpower!



In my bed!

Hejsan, sitter i sängen och tittar på tv med Pas & André.
Igår kom Nicole & Franshi hit, vi spelade spel, satt på balkongen o' rökte argile, åkte och gjorde lite grejor.... HAHA kan ju bara säga att man fick whiplash skador.

Nu ska vi sätta oss i solen, puss!


Såhär ser det ut en vanlig dag när jag, mina systrar + André hänger...

Aburgiiniiii!

Bara för din kommentar... HAHA ♥


Intresseklubben antecknar!

Vi har precis ätit middag, snart kommer Nicole och Franshi hit, vi ska mysa och bara ha tjejsnack! Nu ska jag tvinga André att spela Monopol med mig. Hörs.


Blah Blah

Jag har inget vettigt o säga, funderar på o sluta blogga helt, den här bloggen suger ***.
När man inte har ett skit o säga eller ett skit o göra så finns det inte ett SKIT att blogga om.

Palla med mina inlägg seriöst haha jag ska fanimej gå o' göra nånting nu, pallant. Hej.

.

Kommer nog inte att blogga på ett tag så ni alla vet det. Hej så länge!

HOT

Testar blogga från mobilen, jag DÖR av värme seriöst vill typ bada i iskallt vatten. Sitter hos morbror o tittar på simpsons, efter ska jag o andré hitta på någe kul. Puss!

Onsdag

Godmorgon! Vaknade precis av att min lur bombades typ hela morgonen. Vi satt uppe och spelade Monopol typ hela kvällen haha är helt berrad av det, så fucking kul. Sen satt vi på balkonen och blåste såpbubblor och tog bilder på det HAHA, lättroade? Ja!








Home town!

Hejhej, ligger i soffan och äter godis o' tittar på How I Met Your Mother, BÄST! Snart kommer nog André hit och så ska vi va uppe hela natten o' hare mys.

Idag har hela familjen vart i Södertälje, vi hälsade på morfar o resten av familjen, åt, pratade, lekte med barnen och hade det kul. Nu ska jag fixa lite grejer sen dra, hej.


I will do everything in the world for you and with you, as long as 'we' never change

Blev visst ett till inlägg sådär lagom myzigt. Hehe(tönt).
 Ligger i sängen och tittar på "2 & 1/2 men" och surfar runt lite på internet.
 Nu ska jag plåga mig själv och titta på H&M, Nelly.com & Victoriasecrets... fanfanfan att jag inte har en enda jävla krona just nu.


Saknar dej... ♥


Hate the rumours, hate the bullshit. And I don’t really give a fuck, and my excuse is that I’m young.

Sitter och ruttnar vid datorn.
Ska gå och hämta nått gott sen lägga mig i sängen och titta på tv,
har vart seg HELA dagen fan, fick inte så mycket sömn inatt haha.
Vi hörs antingen om ett tag om jag lyckas hålla mig vaken eller så hörs vi bara imorgon.
Btw så är designen ej färdig men pallar ej fixa o' trixa mer med den idag.


fixar designen!


håller på att fixa min blogg darför ser den ut som den gör just nu!
om det är någon som är bra på bloggdesign o' som kan tänkas hjälpa mig lite, säg till!


the world is mine!


GRATTIS!


Ola, igår vid 5 tiden började jag Pas o' Ida röra oss mot Uppsala. Vi åkte hem till Fia, som hade lagat godaste middagen till oss(ansa också, hon gjorde trots allt salladen!!) så satt vi på hennes mysiga altan och åt. Efter åkte vi runt i Uppsala och åkte o' köpte gjudis. Hem till Fia igen där Hoz och Pau joinade oss, vi satt på hennes altan hela natten till 5-6 och myste, drack, spelade yatzi eller vad det nu heter haha osv.

Imorse åkte vi in till stan, dom fixade lite grejer och sen hem till Fia igen. Kom precis hem till Sthlm, ska duscha sen äta.

Idag fyller VÄRLDENS bästa storasyster år, GRATTIS älskling på 23års dagen! Älskar dig så mycket.


Bigsis, Pico och jag!


.....


My love for you...

Ligger i sängen och tittar på "Ali", TUNG film! Will Smith spelar rollen "Mohammed Ali" världens mest kända boxare, älskar såna filmer!

Fö några timmar sen åkte jag o' lillasyster till Statoil så köpte hon lite godis till mig o' henne, vi lagade VÄRLDENS godaste middag? Man ba va? Ofta vi kan laga mat haha, marinerat kött, stekta grönsaker, stekte champinjoner i smör och vitlök, pommes och så massa oliver och dressing. MUMS!

Imorgon vid 4 åker vi till Uppsala, blir en mysig tjejkväll hos Fia och övernattning där också! ♥

Eftersom jag ÄLSKAR filmer så får ni 5 av mina absoluta favoritfilmer:

Troy, Brad Pitt spelar Akilles, behöver jag säga nått mer? Haha tung krigarfilm som jag DÖR för och kan se om och om igen.

Taken, har säket nämnt den 100ggr men fyfan vilken jävla bra film. Har ni inte sett den så SE den, ni kommer att dö för den.

Guds stad, TUUUUUUUUUUUUUUUUNG film! Alltså om ni är lite tröga och inte förstår filmer så borde ni väl kanske inte se denna haha den är så fucking bra men man måste verkligen hänga med. Sesesesese den.

Law abiding citizen, okej den här komme fanimej 1a. Typ en av världens bästa filmer som någonsin gjorts! Jag vill inte berätta vad den handlar om för då är det ju inte kul att se den men alltså, my gosh, världens bästa film!

Get rich or die trying, 50 cent's liv... så jävla bra och spännande, ÄLSKAR verklighetsbaserade filmer!


Just do it!

Helu, vaknade vid halv tolv, åkte och fixade en sak och kom sen hem igen. Har inte vart uppe såhär tidigt på länge tror jag.
Igår hämtade vi upp Raffa, så kom vi hit o körde ett fett roligt shotspel som jag vann haha.
Sen vid 1 nånting blev det donken(inte för mig) så skjutsade alla dit, köpte med oss och sen satte vi oss i Nacka Strand och så åt dom och så satt vi där ett tag sen hemåt igen. Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att duscha och fixa mina naglar(!!!!), dom är in need of vård.


Nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa. Puss!



Rabarber!!

Okej måste börja med o säga att rabarber med salt är det GODASTE som finns!!!!!

Så... med det sagt. Hej, haha jag är hemma och chillar, har precis ätit världens godaste kycklingsallad med familjen o' André. Vi ska snart åka iväg igen, har vart o handlat o så och sen ska vi hitta på något kul. På söndag åker jag, lillasyster och Ida hem till Fia för tjejkväll, tihi. Måste dra nu ska iväg, hejdå!


@nattgibb!

Helu, sitter i stan just nu med systrarna o André, vi nättgibbish. Tänkte bara säga det faktiskt haha OCH så vill jag säga att ha BIL är DUNDER! Hörs!

Jag idag;

Mitt troll hår, pallade verkligen inte platta. Ett linne från Gina som jag lånat av min bigsis & mina gråa jeans från BikBok(för 99kr)!




Onsdag

Ligger o' tittar på gamla musikvideos med Ida och skrattar ihjäl oss, fyfan vad mobbat allt var för några år sen haha. Ska åka mot flygplatsen om någon timme med Nicole för o' lämna ale och willy sen så har jag bilen i 2 veckor, imtz imtz. Nu ska jag va med bästis o' mysa, (tänker de tre orden)!


Tisdag

Godmorgon! Vaknade för nån timme sen, fyfan vad länge man sover men kan ju bero på att vi lägger oss 6-7 på morgonen haha. Vaknade upp till asfint väder, så vill ju passa på o' göra nånting nu. Jag DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR utan jobb, helt seriöst jag måste ha pengar innan jag typ... DÖR? Haha.. vi hörs later. Nu;

- Duscha

- Sola solarium

- Hitta på någe kul


Du é mitt hjärta, nu & föralltid!

Ola, ligger i sängen och tittar på TV, tv4fakta 4 life! Pratade precis med min älskling i tel, bäst!

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Nicole, saknat dej som fan älskling! På onsdag får jag min älsklingsbil igen tihi längtar som fan att bara koppla in min Ipod(ja musik är det VIKTIGASTE i en bil) o PUMPA musik o bara kunna göra vad fan jag villl. Aja datan dör närsom, vi hörs när vi hörs.

Lever o' dör för er, ni är ALLT för mig!



Dear Anne

Hejhej, sitter hemma med André, vi har precis ätit tacos så nu är jag så mätt så jag spricker!

Igår tittade vi ju på Harry Potter sista delen, fyfan vad TUNG den va, enda irriterande var att jag var TVUNGEN o gå på toa när det var typ 40 min kvar o' när jag kom tillbaka så hade jag missat VÄRSTA grejen som man väntat på... man ba?
Efter Harry Potter bestämde jag, mil, dig & abe att vi ville till sthlm och röka vattenpipa. Så så fick det bli!
Vi drog dit, åkte runt 50 min i stan för att hitta en jävla parkering, var där vid 02 nånting? Och så åt vi sen blev det vattenpipa och strax innan 4 åkte vi hemåt igen. Mys.

Nuuu ska jag slänga mig i sängen och titta på tv, puss!


Framfickan&Terassen

Hejhej tänkte bara uppdatera lite snabbt sådära! Igår var vi aaaalllaaa ute. Vi drack lite innan hemma hos A, där jag och Sep snackade jävligt länge ute på balkongen om allt och inget. Sen drog vi in mot Framfickan, satt där ett tag, drack och myste. Sen blev det Terassen där vi var resten av kvällen.

Roligaste, "-jaha får jag ta chilinötter?"... "-men ja?".... "-alltså UTAN att betala?:o", helt seriöst.....

Ikväll jag ska jag, mil, digg och fred på bio, det blir den absolut SISTA Harry Potter filmen i 3D! PEACE!







@ terassen haha;


Sorry 4 the wait!

Hejhej, fett B uppdatering men har abs inget att blogga om, händer inget spec och tar inga bilder haha. Ligger i Ida's vardagsrum nu med lillasyster, Ida gick precis o la sig. Vi ligger o' tittar på Cheaters, väldigt underhållande.

Hmm... ja som alla vet så är Lil Wayne musikens GUD och nu har han släppt ett Mixtape - Sorry 4 the wait. TUNGT! Jag dör, ALLA borde ta sig sin tid och lyssna på de 12 låtarna från mixtapet. Lovelovelove.

Ja vad annars, imorrn drar jag t Utown, ska bli roligt som alltid! Snart har jag bil igen i 2v, nice. Bil=frihet.

Jäjä har inge mer o' säga, ni får alla ha det så bra. PUSS!

Tänkte bara skriva underhållande bloggar som jag läser som ni kan klicka in er på om ni har tråkigt, som jag brukar göra, här e bloggarna jag följer: itsmeyourdani.se, finest.se/jessicalauren, kenzas.se, finest.se/falsksanning, natdhasis.blogg.se och så mina vänners bloggar dåra!


NELLY.COM


 
 


Onsdag

Hejhej, kom precis hem, jag och Pas sov över hos Ida. Vi hade myskväll, drack, spelade spel och myste. Nu ska jag börja söka jobb på internet, får PANIK över att inte ha NÅGOT jobb alls(inga PENGAR alls) så nu jävlar! Har ett fett bra CV nu(tack raffa & ida) så det är bara o sätta igång.

Får se vad jag ska göra senare, kanske drar över till Ida eller någe annat. I helgen blire Utown för roligheter!

Ska gå och laga mat först... btw detta hade ju EJ suttit fel!


@ ma crib!

Sitter hemma nu med Ida och myser, vi har suttit ute och pratat o bara chillat. Var hemma hos julle så gjorde han sina goda drinkar till oss och så tittade vi på 2 & 1/2 men och skrattade.

Har inte gjort mycket mer idag faktiskt, dagen har gått så jävla fort. Har nog en rolig vecka att se fram emot.

Gammal bild på mig o Pau!


Måndag

Hejhejhejhej! Har inte haft luust att blogga och har inte ens haft NÅTT att blogga om haha. Men nu kör jag lite kortfattat om de senaste dagarna som vart, onsdag-torsdag var vår favvo kusin andre här, vi spelade Monopol som galningar, spelade kort, solade och hade det mysigt.
Fredag kom älsklingen och hämtade mig så chillade vi hos A om jag minns rätt. Lördag skulle vi ut men blev ändrade planer så vi var med alla hos A igen och chill.
Söndag åkte hela NG till grönan, fyfan vad kul vi hade, jag sep & fred var gejlna vi åkte ALLTALLTALLT! Sen åkte vi alla hem igen, åkte runt lite med bilarna, köpte god frukt och sen chillade vi vid vattnet vet ej vad stället hette och sen heem.
 Nu är jag hemma och har precis duschat, ska sola med bästis sen får vi se vad jag hittar på.

   

Sist jag var på grönan!


Lovelovelove!

Hejhej, ligger i soffan och tittar på Simpsons med storasyster, vi har precis lagat och ätit spaghetti, fyfan vad GOTT! Legat på balkongen med fetaste musiken och solat med mami, hon är ju SVART, buhu.

Sommaren KNÄCKER, älskar allaaa mina underbara vänner, världens BÄSTA hjärta som är mitt liv och min familj som betyder ALLT för mig. Kärlek till er! Nu ska jag titta klart på tv sen duscha och sen får vi se vad dagen har att bjuda på, imorrn fyller älsklingen år hihihihi! <3


Dagbok

Alltså haha fyfan vad kul, jag har en dagbok som jag har skrivit i ända sen typ 2002. Det är så jävla roligt att läsa hur jag tänkte och vad jag gjorde då och hur jag har ändrats med tiden. Och FAAN vilka hemligheter som står där inne, inte bara om mig utan om ALLA i min omgivning, istället för att skvallra så skriver jag ner i min lilla bok ;) darför jag har den i säkert förvar haha om nån hade fått tag på den hade det vart klippt.

En rolig grej var typ att på ena sidan stod det "jag älskar honom..." och på andra sidan "nu är jag kär i honom och han i mig..." HAHA, shit att det verkligen va så när man var liten.

Jaja nu blir det tv helt ensam :( lillasyster kommer hem snart o' gör mig sälskap. PUSS!


What the fuck!

Jag och mamma för typ en kvart sen, skulle tatuera oss idag men ingen hade öppet så vi får göra ett annat försök.


DAMP

Alltså............ ska inte skriva ett argt jävla inlägg här ikväll och sen ångra mig imorgon när allt är bättre(allt är alltid bättre dagen efter när man vaknar haha). Jag är så jävla uttråkad så jag D Ö R på riktigt? Alltså är hur jävla PIGG som helst o vill bara typ asså hade inte bangat på att FIXA mig nu och ut o festa? Så jävla pigg är jag... o vet ni vad jag gör? Inte ett SKIT, uppdaterar FB startsida om och om igen och kollar bloggar om och om igen. SUG!


Grönan

Hejhej, på fredag kanske det blir grönalund men IDAG så ska jag också dra dit med familjen faktiskt. Kanske inte går all in och åker ALLT just idag eftersom att jag ska dit igen men vill spela lite och åka dom roligaste grejorna.

Igår somnade jag och André sent så är typ helt sliten idag även fast jag vaknade för nån timme sen bara.

Aja vi hörs sen har typ inge mer att tillägga.


I love her because she smiles at me and means it. ♥


Get Money




3 år sen du försvann ifrån oss ♥

Idag är det exakt 3 år sen. Du har vart borta i 3 år, jag kan inte ens räkna hur många gånger jag har drömt om dej, tänkt på dej, titttat på dina bilder och videos och bara gråtit. Saknar dej så det gör ont, varje dag, varje minut, varje sekund... kommer aldrig sluta älska och sakna dej mitt hjärta. Du förtjänade inte att försvinna på det sättet och bara 16 år gammal. Vila i frid Norba Haddad ♥


Good luck!

- That's my girl. *Klapp på ryggen*

Btw, JAG ♥ IPHONE 4!


Go hard!

Man FATTAR att det är så överdrajvet varmt när mitt hår blir LOCKIGT av jävla fukten ute.
Brukar vara så utomlands men just denna dagen var det så fuktigt att mitt hår blev lockigt på 2 sek.
Btw har jag klippt håret, syns ej där men i verkligeheten gör det faktiskt det, fräshare toppar och lite tunnare och liiite uppklippt.


Home

Hejhej, sitter hemma nu med lillsis och André, vi har spelat Monopol ett jävla bra tag o gissa vem som vann... (a)
I torsdags var vi som sagt i Gävle(har fortf inte bilderna) så i fredags chillade vi alla bara och sen drog jag, sep och hela ng ligan till Fjällnora, tände en brasa och myste.
Igår så åt jag och älsklingen sushi sen åkte vi till A's crib och jag och Sep skrämde upp oss själva ute på balkongen haha.
Senare på natten åkte jag, mil, abe, hoz o digg till 7Eleven köpte mat och sen tillbaka. Äter som en GRIS nu för tiden.. :(

Jäjä nu ska jag återgå till mitt pokerspelande. PUSS!

@ the club!


Heart Break

Olaa, fyfan vilken NATT vi har haft! Gårdagen började med att vi tog tåget till Gävle, direkt när vi kom dit köpte vi massaaa mat & alkohol. Drog till Pau's systers lilla stuga typ, så lagade kocken Fia godaste maten ever! Efter så fixade vi oss och drack, ringde taxi sen iväg mot stan. Det var ett JÄVLIGT(gävle hehe) fint ställe vi var på, skitsnyggt intrett och allting, jag trode ALDRIG jag skulle säga detta men fan va TUNGA Rebecka&Fiona var! Jag som inte gillar House men fyfan vad tungt, som Fia sa "känn musiken i själen" HAHAH, vi alla stog och dansade och skrek och hade det så jävla kul.
Kvällen slutade ju i liiite kaos haha men till slut kom vi hem iallafall, efter 5 nångång och somnade så mysigt så.

Bilder kommer när jag får dom. PUSS!


RSS 2.0