Kul.

Kom precis hem, KUL att man har missat HELA dagen i solen idag, kul att man såg 1miljard flak åka förbi en med en massa glada studenter, fuck OFF!

Ska in i duschen, ta en välbehövd lång dusch och sen ha myskväll, skräckfilmer och gott med familjen och våran lilla(inte så liten längre) favvo kusin André. Bosbos.


Hi!

Hej bloggish, idag har jag och nicole vart och.....*trumvirvel*.... TRÄNAT! Hihi ja nu kör vi igång på ALLVAR igen, en tim o tio min fick det bli idag.

Snart kommer Wonka och hämtar upp mig och Nicole och så ska vi sleepa hemma hos Nicole's syster, vi ska vara babysitters till världens sötaste ungar!


Helgen

Ola, sitter hemma och snackar med dum&dummare, alltså Lorr och Pico haha, vi försöker komma på någe roligt att göra i åh så roliga Sverige! :)
I fredags var jag med älskling, digg o sab, vi försökte hitta nått ställe att dra på bio men det var typ fullt överallt så vi käkade kebab(kebabsallad utan pommes haha) och sen var vi ute i ng.
Lördags typ samma sak, var ute med alla i ng och bara chillade, bilen dog så vi va tvugna o sitta där ett bra tag tills nån kom och hjälpte oss med batterigrejen.

Nuuuu ska jag ta en FET dusch och sen hitta på någe med mina loved ones. PUSS!


Grattis älskade mamma på morsdag!
Vi fixade mys framför Snövit(mamma är galen i Disney), hade smält choklad och massa goda grejer att doppa i, jordgubbar, banan, marshmallows(vet ej hur det stavas haha) osv.
Grattisgrattisgrattis, du förtjänar det bästa VARJE dag!

Världens UNDERBARASTE människa! ♥


HANDS UP!

Jag lever! Har inte haft nån lust att blogga, har shoppat som FAN igår, några tusen kr fattigare sitter jag här nu med ångest över att jag inte har pengar kvar till resten av månaden men det SKITER jag i, om 2 veckor åker vi till KOS, parapapapapapap!

Idag blev det heldag på stan med min älskling Nicole, sushi, efterätt i gallerian(alla sthlmare vet, kladdkaka med glass är den GODASTE där) och bara myst.

Favvo kusin är påväg hit, blir bio, jag systrarna morbror och André. Pirates 4 höhö.

Visar allt snyggt jag har shoppat någon annan dag för nu måste jag dra, vill bara säga att jag är KÄR i mina nya kläder, jag dör liiitegrann.

Nu har jag på mig min röda fina dress och den ska jag dra med på bio, PUSS!


Forum

Godmorgon! Jag sjukanmälde mig idag från jobbet för jag kände mig fett sjuk och seg i morse, hostar som fan också och känns inte bra att jobba i ett kök där det är massa medel o sånt när jag hostar och är täppt osv.
Nu ska jag till forum med mami, vi ska shoppa och hare mysigt. PUSS!


Men okej.....

Alltså bilden gör EJJJ maten rättvisa men alltså nej.. neeeeeej... matkoma efter det här.
Min mami är en Gud på att laga mat seriöst det är helt SJUKT hur duktig hon är! Här ser ni ganska så typisk libanesisk mat och för er som provat vet hur FUCKING gott det är.
Btw så är det jag(stolt) och bigsis som har rullat malfofen(de gröna som ser ut som cigarrer) och jag är fett stolt över det haha, nu ska jag somna till tvn och prata med min elskling, PUSS!


FILMTIPS!

Fritt Vilt, gaaalen film! Man var nervös och skakig hela filmen svär haha alltså den är på norska men man tittade med svensk text, alltså fyfaaaaan vilken BRA film. Skräckis. SE DEN!
Detta är 1an, finns en 2a och 3a som jag ska se imorgon, tro mig ni kommer EJ ångra er om ni gillar skräckisar.


Trailern är inte den bästa och hittade ingen med swe sub men återigen, den måste alla se. Blev så JÄVLA nyfiken på 2an och 3an nu så jag ville se dom på direkten men måste få lite sömn, ska trots allt upp 5. PUSS!


Now THIS is how we roll!



Pico, jag & Ida! ♥


Måndag

Godmorgon! Sitter i mitt rum och äter en macka till frukost. Har sminkat mig och satt upp håret så nu inväntar jag bussen. Det ösregnar och är grått ute men det spelar ingen roll för vi jobbar ändå inne, slipper ha panik över att det är soligt och vi missar det haha. Blir jobb som vanligt dåra, från 08-16.

Hostar som fan idag och är helt snuvig men inget ska stoppa mig från att jobba idag! Har redan panik över de 2 dagarna jag missade. Vi hörs när jag kommer hem från jobbet, puss på er!


Food

Brukar ju skriva vad jag har ätit o så ibland för o' själv hålla koll. Brukar inte räkna kalorier och sånt men har börjat tänka på det väldigt mycket på senaste tiden, jag mår BRA av att äta nyttigt. En normal kvinna ska få i sig ca 2000 kalorier om dagen, jag tror inte jag äter så mycket faktiskt.

EXAKT detta har jag ätit idag:

Frukost: 1äpple & 1banan.

Lunch: Tonfisksallad + 1 Cola.(
brukar sällan ta läsk men det var så jävla varmt och var så jääävla sugen på en kall cola)

Så kom Ida över med tårta, tog en liten bit och gav Ida resten, orkade inte mycket alls. Men jäääävligt god var den!


Mitt allt!

Jag o mitt HJÄRTA, mitt LIV, mitt ALLT! Min mamma är den viktigaste människan i mitt liv.
Såklart är mina systrar och mitt hjärta o närmsta vänner också allt för mig men min Mamma har en speciell plats i mitt hjärta! ♥
Vi är exakt likadana till sättet, lika barnsliga, skrattar åt samma saker och gillar att göra samma saker.
Jag kunde inte vara mer glad & stolt över att jag har just DIG Mamma ♥


HOTNESS!


KaoZ

Hejhej, ligger hemma nu med familjen och Ida o' tittar på Jersey Shore, BÄSTA programmet ever! Vi har lagat mat och haft girl time här bara, blev lunch på forum innan, tuna salad hihi, blir så stolt när jag är nyttig.

Läste precis på Aftonbladet att det är nått jävla vulkanutbrott typ det värsta på 100 år, kommer FUCKA UR om det förstår vår resa så vårt plan blir inställt... vill inte ens tänka på det fan.

Hursomhaver, helgen har jag vart ute med hela ng, chillat och bara njutit av vädret. Om 3 jävla dagar får jag min lön, har aldrig längtat efter nått så mycket i hela mitt liv, ska shoppa som en jävla idiot, o NÄSTA lön ska jag köpa mig en Iphone!!!!! Har gått o' blivit kär i Iphone fan. Jaja ska försöka förbättra mitt bloggande från och med nu (för Ida's skull speciellt) så stay tuned! PUSS!

Gammal bild när jag hade kort(!!!!!!) hår, eller ja mycket kortare än nu!
Har fattat hur jävla snabbt mitt hår växer, nu är det till naveln så måste toppa lite snart!


Helvettes natt!

Alltså fyfan jag ORKAR inte med min jävla hals. Den har dödat mitt liv seriöst. Jag har de senaste nätterna vaknat vid 4(!!!) och inte kunnat somna om förren vid 7-8? Alltså jag får panik, kan ej sova fastän jag är så fucking trött.

Jaja... kul att man inte kan jobba när man är typ sjuk tack vare ens jävla hals. Nu ska jag lägga mig på balkongen ett tag i solen och sen duscha o' göra mig i ordning, ska dricka MASSA te så min hals blir bättre! PUSS!


Sula

Hejhej, jobbade som sagt igår med sanering av ett kök och jag blev helt förstörd när jag kom hem, vi hade inga masker första dagen så jag andades in medlet och så hela tiden så min hals är helt knas nu så har sjukanmält mig idag och imorgon.
Btw åt jag GODASTE maten nyss, fetaste salladen, lövbiff, couscous o' tzatziki! Så ni vet.

Imorgon åker jag med Gada till Utown hihi!

NU ska jag sola med Idaslida, puss!

Ja o' Fia för några veckor sen


Livin' in the ghetto

Ligger hemma, tråkar, tittar på olika hemsidor, H&M, Zara osv o bara LÄNGTAR till löning, shit.
Blir som sagt jobb i 2 veckor, typ sanera hus o grejer haha vilka erfarenheter man får på detta jobb, nice.

Jalla ska hitta på något o göra nu, får panik av att ha så jävla tråkigt.

Lillasyster o' jag i Libanon förra året!


Back to work!

Okej Pico döda ej mej för denna bildd HAHA men hursomhaver, imorrn blir det jobb med mina två favoritflickor i hela världen!


Kimboo

BRIST på något att skriva så här får ni en bild på mig när jag var liten haha!


Washi Tashi

Helu, myser framför Disney med bästis Ida, vi ska nog bara chilla här, göra tjejsaker o myza. Btw HATAR jag Meg i Herkules, hon är så jävla ful, jävla Meg jävel. Så nu vet ni haha PUSS!


Måndag - ny vecka, nya tag!

Godmorgon bloggen! Sitter hemma hos Ida, vi har precis ätit frukost och nu sitter vi o' tittar på Top Model, ni vet säsongen när Eva vinner!

Jag är på värstaaa städhumöret haha så vill hem snart o' storstäda hela lägenheten, gäller bara att få med mina systrar haha. Fick nyss reda på att vår tvättstuga är stängd i EN FUCKING MÅNAD, vi är fyra tjejer hemma korgen  blir full på några dagar fan. Aja... nog med städgrejer haha.

Nu ska ja fanimej göra något, vet ej vad men NÅTT.



 KOS TOWN OM TYP 24 dagar?!??! PUSS!


GJUDIS

Jag tycker jag har vart fett duktig med att hålla mig borta från godis och skit, och när jag väl äter nått lite onyttigt så tar jag inte mycket alls utan bara några bitar lixom. Nu är jag sugen som FAN på gjudis så jag o bigsis ska till Tempo och köpa lite godis! PUSS!


BÄSTIS 20 ÅR!

Här är resten av bilderna, vackraste tjejerna! ♥

  

  



 

  



  
 



 


Söndag

Hejhej, ligger i soffan och tittar på Family Guy, har nog aldrig vart såhär mätt i hela mitt liv. Vi lagade spaghetti och nu håller jag typ på att spricka.
Hursomhaver, igår kväll var awesome!! Vi dansade i timmar på Laroy, skålade med champagne för Ida och hade det så jävla kul! Här kommer lite bilder från mobilen men de flesta är i min kamera o' dom får ni se sen!



Hade på mig svarta jeans, söt topp/magtröja och så KILLER heels!













03:38

IMTZ IMTZ! FIRADE BÄSTA VÄN IDA SOM FYLLDE 20 IGÅR!
LAROY med TYNGSTA MUSIKEN(
WEEZÄÄJ)!!

Hörs när jag vaknat med bilder, PÖSS!


Red Nation

  Now Blood the fuck up
Everyday’s a gamble muthafucker, tough luck
And we gon fuck the World til that bitch bust nuts
I can’t tell ya whats good, but I can tell ya whats, what
And that’s, B’s up, hoes down
Lookin’ in the mirror, I’m nowhere to be found
Blood, I’m a dog, call me a blood hound
Throwin’ blood in the air, leave blood on the ground



00:17

Hej, meningslöst inlägg igen!! Har nada att säga, är med min elskling just nu o chillar. Vi har vart ute hela dagen och bara njutit av solen. På lördag blire IMTZ IMTZ för då fyller min älskade bästis Ida 20 år! Är så fucking avundsjuk på det hon fick idag........ idjutjävel.

Jaja som sagt, nada o säga. PUSS hare göttgöttigöttgött!


Onsdag

Sol hela dagen, forum med mamma och älsklingen Nicole och sen vin på balkongen med mami!

Jag idag, jeansshorts från Gina, topp, glasögon, väska & skor från H&M! (haha)


Idag;

Argile, massa frukt & musik så satte vi oss i solen och myste!






Weezy Baby!

Min söta storasyster köpte en tidning till mig med fetaste bilderna på min Gud och en fet intervju!
LOVE! ♥




Glamouröst jobb

Ida, jag Nicole på jobbet förra veckan!


Aj lav jo!

Asså åh finaste vädret ever! Legat på balkongen och chillat sen jag kom hem. Igår var hela ligan ute och grillade i ng, fett gott! Har haft så jävla mysigt med älskling, världens bästa, all kärlek te dig min habibi!
Nu zka jag duscha sen träffa Nicole, puss på er!


Har börjat detta inlägg på 100 olika sätt men suddat varje gång haha, kommer inte på hur jag ska börja....
Iallafall, är hos fia fortfarande, snart kommer elzk och hämtar mig. Vi har bara myst och haft tjejsnack, ätit glass och sånt. Roliga tjejor haha. Alltså SHIT har verkligen INGET att skriva så här avslutar jag, PUSS!

Jag o' Fia för en stund sen ♥


Hos fiapia!

Hejhejhej, tack Sverige för FINT VÄDER! Man blir ju så fucking glaaaa'.
Sitter hemma hos Fius nu, hon plattar sitt hår sen ska vi sitta på hennes altan o dricka vin o mysa.

Vi var på stan så bjöd mil oss på lunch sen åkte vi runt lite sen mot fia. Vet inte vad jag ska göra idag men vi lär ju hitta på nått kul!

Ingen låt NÅN skulle tro att JAG skulle lägga upp haha men den är TUNG! Fia som bombat den!




Countdown - 35 days!!!

Hejhej, sitter hemma hos bästis Ida och tittar på Top Model och väntar på mat. Har inte bloggat mycket eftersom att det enda jag gör är som sagt jobba, duscha, äta sova. Idag ska jag träffa elskling, helger är det enda jag ser fram emot fan... och feta lönen som kommer dåra :D tihi.
Aja har inte mycket mer att säga ska äta sen ska vi hem till mig o myyyza innan elzk kommer haha. PUSS!


Jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb!

Elu, det enda jag gör om vardagarna är att JOBBA/SOVA, det är verkligen ALLT. Vaknar 5 varje morgon, drar till jobbet, jobbar 8 timmar, är hemma vid 17:00, duschar, äter och sover vid 19-20. Så nu vet ni vad jag gör om dagarna. Aaa annars då.. inte mycket händer, saknar min älskling hela jävla tiden... snart DRAR VI!!!!!

Min älskliiing Ida fyller 20 snart o då jävlaaaar skare firas hihi, jäjä nu ska jag chatta vidare, puss!


Tuna

Hejhej, ligger i vardagsrummet med min älskade mami, vi tittar på pensionärsjävlar på semester och bara myser. Mina fina systrar är på Maxi och handlar lite och sen kommer dom o' Ida hit så ska vi ha myskväll. Måste upp 5 imorgon så blir inte så sent ikväll.

Ska gå och göra matlåda, blir tonfisksallad med ALLT gott i och italiensk dressing till hihi längtar typ redan till lunch imorgon på jobbet. PUSS!

Jagar minst en mill bass gussar ni runkar till


Lista

(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) varit kär
(x) dumpat någon
() varit i knytnävsslagsmål
()
rymt hemifrån
() haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit jagad av polisen
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
() sett någon dö
() varit i Mexiko
(x) flygit
() spytt i en bar
(x) ätit sushi
() åkt snowboard
() gjort stagedive under en konsert
() varit i ett våldsamt förhållande
(x) älskar eller saknar någon just nu
() haft ett te-party
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan
() använt ett falskt id
() varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
() sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
() blivit rånad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
() blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(xxx) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) sjungt kareoke
(x) busringt
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
() burit pärlor
() hoppat från en bro
() ätit hund/katt-mat
() sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
() fastnat med tungan i metall
() kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrattat så att du inte fått luft
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
() inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
() burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
() spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är vacker
() brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) sovit naken
() svimmat
() snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
() gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
() varit otrogen
() flickvän/pojkvän som varit otrogen mot dig
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Helgen

Hejhej... alltså tror inte jag har sett så många människor i hela mitt liv som jag gjorde i Uppsala under valborg. SHIT hela Sverige åker dit fan. Hursomhaver, i fredags kom mil, diggan, abbe o gra och hämtade mig så käkade vi på donken sen rörde vi på oss. Åkte runt lite sen hem o' sov.

I lördags så vaknade vi rätt så tidigt, mötte upp saba och abbe och gick runt på stan bland 1miljard fulla ungdomar. Vi drog till Olearys eller vad det heter o drack lite o' åt. Senare mot kvällen möte vi upp taz och Company och satt på en båt och drack haha sen gick vi till lite olika ställen, kvällen slutade i sabas restaurang sen hem o däckade.

Sitter hemma nu och har precis ätit fetaste donken mealet... dåligt samvete? Ja. Ska in o ta en FET dusch men vill till Forum och shoppa lite innan det stänger men ingen verkar palla dra dit... buhu.

Jag o' tutten förra helgen ♥


RSS 2.0