She will.

Dag 10.

Alltså okej är fortfarande sjuk, mår mycket bättre än förut men är svag och blir typ trött av att sitta vid datorn.
Jag är nog helt frisk om någon dag, då kommer jag börja blogga som vanligt igen.

Hoppashoppashoppashoppas att jag blir frisk till helgen. ♥


Fredag

Dag 5.

Hejhej, vet att jag uppdaterar fett dåligt men när jag inte är helt frisk så orkar jag inte blogga. Ena stunden mår jag fett bra och andra är jag helt skakig och illamående igen. Vill bara bli FRISK och må BRA. Det enda jag gör är att ligga i sängen, titta på tv, dricka vatten & Cola, sitta vid datorn & ... inget mer. Har ingen ork för nått annat.

Nu ska jag spela lite LOL, kanske får mig att slappna av lite o' tänka på annat. Vi hörs när jag mår bättre.


Friends!

Dag 4.

Helu, ligger i soffan med datan i knät och tittar på Top Model på tv, med cocacola här också såklart. Ska ju inte överdriva med det men jag börjar faktiskt må mycket bättre nu, känner mig inte svag och skakig längre*pepparpeppar* så känns som att jag börjar bli helt frisk.

Väntar dock fortfarande på provsvaren så vi får se vad som händer. Senare idag ska jag nog vara med bästa vän, bara ligga hemma, dricka té och mysa. Skulle träffa min elskling idag men måste faktisk vara hemma o' vila.

Så nu blir det nog inga fler "depp-inlägg" eller så i hope haha. PUSS!


Fucking wasted!

Okej... försökt börja detta inlägg 100ggr men kommer inte på hur så nu får det bli såhär haha. Pallar inte göra detta inlägg till ett "tyck synd om mig inlägg" men det är ju så det kommer bli. Jag mår E J bra. Var på akuten idag, lämnade massa blodprover, hon kollade mitt blodtryck vilket hon sa var föör lågt så jag har fått till uppgift att dricka MYCKET(!) CocaCola, haha bästa medicinen.

Men jag har andra problems också som jag hoppas att jag kan få svar på snart för detta är ej kul. Orkar inte blogga om något roligt när det enda jag tänker på är att bli frisk. Puss.

Såhär känner jag mig just nu... haha kanske överdriver liite, ska inte tycka alltför synd om mig själv faktiskt.


.

Jag har haft en riktig helvettes natt... knappt sovit, suttit med mamma, vad fan hade man gjort utan sin mamma? Jag var helt hysterisk men nu mår jag bra iallafall.. vi ska till sjukhuset och kolla upp mäj om 10 minuter så har fått sova i knappt någon timme och är helt slut. Vi hörs senare, hoppas allt går bra bara. Puss!


AF

Hej, jag sitter hemma med familjen & Ida, vi tittar på Efterlyst. Kanske drar o solar strax.
Idag har jag vart på Arbetsförmedlingen, har köpt FINASTE jeansen från Zara, kan visa dem sen och sen har jag gått runt i forum. Ätit med mamma och morbror där också och bara chillat.


Onsdag

Dag 3.

Hejhej, vaknade strax innan 11, duktigt av mig med tanken på att jag somnade vid 6 på morgonen. Blev inge dygning, inte så kul när man är ensam haha. Ligger i soffan och sökersökersöker, tror jag har hittat det perfekta jobbet till mig! Mejlade in mitt CV så får hoppas på att dem svarar.

Nu ska jag gå och fixa mina naglar, dom är aslånga och fina nu men kan knappt smsa längre eller skriva på datorn så måste nog klippa dem och låta dom växa ut på nytt :( ser ut som lösnaglar just nu haha.


04:15

Godkväll, haha jag är så jävla pigg så det finns inte. Tittar på SATC och chajlar. Pratade med älsklingen för en stund sen och efter det blev jag fett pigg så nu funderar jag på att dygna. Hoz gav mig tips om att titta på massa  serier och filmer och det är exakt det jag ska göra. Hörs!


Godnatt!

Ligger i min sköna säng och chattar, tittar på tv och messar. Snacka om beroende av elektronik haha.
Blev SKITSUGEN på att tatuera mig nu, jag och Sep har snackat ett bra tag nu om tatueringar o vad som är snyggt och så, kanske blir en 3e tatuering snart? Så fort jag har pengar ska jag tatuera mig iallafall! Tatueringar på killar(och tjejer) är det snyggaste som finns!

Imorgon ska jag upp tidigt, vill söka mer jobb, dra till Forum och så, orkar inte sova bort hela dagen. Puss!


And thank you for a house full of people I love. Amen.



Mår lite bättre nu faktiskt.
Har inte lämnat hemmet idag men jag vågade faktiskt inte röra mig nånstans. Har ätit, tittat på tv med systrarna, bakat kladdkaka & suttit vid datorn.

Ikväll är det en massa kul på tv, massa premiärer och shit så vi ska ha mysig familjekväll!

Jag längtar så jääävla mycket till torsdag, och till massa andra grejer som min 20ÅRS DAG! Som är den 12e oktober hihi, och 3år den 11e oktober, jul, nyår och massa annat! Puss!

 


Only your real friends will tell you when your face is dirty.

Liten uppdate, ligger kvar i sängen... har dock gått upp och ätit kyckling med sallad. Men mår fortfarande dåligt så ligger och tittar på nått jävla hundprogram och surfar runt. Tittar FB, nyheter, bloggar & kläder. Luve it!

 
 


Tisdag

Dag 2.

Vet inte hur jag ska förklara vad som nyss hände men gör mitt bästa. Jag låg i sängen och halvsov så blev jag kissnödig helt plötsligt så jag går upp för att gå på toa. Så när jag sitter där fick jag VÄRSTA värken i magen och jag ba vafan är det som händer? Jag började kallsvettas, skaka o blev helt vit. Jag fick kväljningar och det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Ropade på min storasyster som kom och hjälpte mig till sängen, samma sekund jag la mig i sängen så försvann ALLT och jag mådde helt bra igen.

Så nu ligger jag i sängen och vågar seriöst inte gå upp haha ska ligga här hela mitt liv. Min storasyster är här med mig för jag inte vill vara ensam. Jag ska söka lite mer jobb nu sen ska jag äta frukost. PUSS!

Från förra nyår


Man metarsam!

Okej måste bara säga att jag åt världens godaste äpple nyss. HAHA. Ne men seriöst nu dåra, ligger i sängen och tittar på tv och tittar runt på internet. Pas sitter och spelar LOL på datorn.

Vad händer denna vecka då? Imorgon blir det som sagt KANSKE ett jobb för mig, på vardagar dåra. Kanske ska dra och träna med Ida imorgon också, kan lika gärna komma igång nu igen nu när jag ska börja äta nyttigt. Torsdag kommer min älskling och hämtar mig så får vi se vad vi hittar på för kul. Fredag blir nog ett äventyr alltså.

Söndag-måndag är det VMA med en massa Lil Wayne så den natten sitter jag, mag och André BÄNKADE framför TVN. Jag längtar så jag dör!




Love me or hate me, I swear it won't make me or break me

Saknaaaaaar att vara så jävla äckligt brun som jag va när jag kom hem från Rhodos.
Sitter i rummet och chattar med Sepi om allt och inget, sjuka är att varje gång vi skriver till varandra är det ALLTID med CAPS LOCK och efter varje mening "HAHA". För er info haha.
Kommer nog sitta vid datorn ett bra tag, men måste försöka sova om ett tag för imorgon KANSKE jag får ett jobb! Hihi hoppashoppashoppas!

 


Happy or sad?

Mimmie's söta son Leonel. FYFAN VA SÖT JAG DÖR! HAHA tittar på den om o' om igen.


One's best friend is oneself

Goddagens! Jag sitter och tittar på en massa gamla bilder, fyfan vad kul det är seriöst, jag typ blir lite deprimerad dock när jag tittar på bilder från Rhodos, helvette vad BRUN jag var?!

Måste solasolasolasola. MINST 3ggr i veckan iallafall. Det värsta jag vet är att vara vit, har inte ens lust att sminka mig eller nått då. Blir nog ingen laser på jävligt länge för mig eftersom att man INTE får sola när man kör med laser och jag pallar ej gå runt som ett spöke hela vintern + att jag inte har cash till det. 


Måndag - ny vecka, ny start!

Dag 1.

Godmorgon! Fyfan vad hemskt att jag sover såhär länge men det har ju vart sommarlov och allt så man har ju vänt på dygnet. Nu ska jag skärpa mig på vardagar och gå upp vid 10 varje dag.

Måste få i mig frukost, jag svälter fan. Det är jättekonstigt med mig, vissa dagar när jag vaknar så äcklas jag av mat på morgonen och andra dagar vaknar jag och bara MÅSTE ha mat. Intresseklubben antecknar va? Haha.

Hursomhaver, ska äta frukost sen söka massa jobb på internet, jag kommer seriöst att dö om jag inte får jobb snart, jag klarar inte av detta längre. Senare ska jag göra en rolig video som jag kan lägga upp här, om jag lyckas med den haha.


Girls just wanna have fun!

Två bilder från förra sommaren på Rhodos. Lekte lite med färgerna ba för att ha nått kul o göra haha.




I ♥ Utown

Hej, ligger o' tittar på Fast and furious, tung film, och tuggar massa olika tuggumin ni vet dom där som man köpte för 50öre när man va liten? Min favvo är "Shake" som är lakrits haha. Idag har jag haft en riktig göra-inge-speciellt-dag. Imorgon MÅSTE jag till Forum, klarar ej av att jag inte har sett H&M på månader typ fan?

Nu ska jag göra vanilj&rabarber té och titta klart på filmen. Puss!

Jag och fina Sepi någon kväll på terassen!


Sometimes I wanna drop a tear but no emotion from a king.

Alltså seriöst, vart tog sommaren vägen? Jag känner mig FETT deprimerad när jag tänker på att man inte kommer kunna använda sina sommarkläder mer, har man ens kunnat göra det denna sommar?

Fanfanfan... lär ju börja använda höstskor och vinterjacka snart fan. Enda positiva är väl att jag har skaffat päls till min jacka haha så det är chill.

Nu ska jag duscha, fixa ansiktsmask och massa såna grejer, sen laga mat, blir sallad med nått till. Jag ska bli nyttig som jag var innan sommaren så man tappar några kg. Och sluta med andra dåliga vanor.

Lär ju aldrig kunna gå klädd såhär mer detta år? :(
 


Söndag

Hejhej, vaknade för nån timme sen, vi var uppe till runt 7 nånting så vi sov ut jävligt länge.
Blev EN(!) film igår haha, "Berätta inte för någon" hette den, den var bra men jäääävligt seg, hela 2timmar.
Nu ska jag och André dra och sulaa, behöver färg alltså, pallar inte va blek.

Bloggar mer senare idag för nu måste jag gå, vi har bokat solairum från 16-18 så vi båda måste hinna sola.
Puss!


Ingen bild till detta tråkiga inlägg.


Film maraton!

Hejhej, sitter hemma med systrarna, André & Ellen DeGeneres(Charre). Vi har spelat och sitter och lyssnar på fett gamla låtar. Vi bakade godaste kladdkakan med grädde, jag dog!
Nu ska vi ha filmkväll, titta på film efter film efter film, hihi I love it.

Btw så tycker jag synd för er som börjar/börjat skolan hihi själv har man ju inte det problemet längre.

Höres!

 


Jungle

It's wild round 'ere,
you don't wanna spend a night round 'ere.
When your out here in this jungle,
 aint nothing nice round 'ere, troubles what you find round 'ere


Lördag

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, har ätit frukost och nu sitter jag och lyssnar på olika dubstep låtar haha.
Ska strax spela lol sen drar jag och solar med André.

Btw så är det VMA den 29e, Lil Wayne är nominerad till 3 priser + så ska han UPPTRÄDA LIVE.
Samma natt släpps hans nya ALBUM, C4. Jag längtar så jag D Ö R.

Sep & jag på IKEA


Ligger och tittar på en skräckis på tv6 med André och bigsis, vi dricker té och myser. Idag har vi typ bara ätit, solat 20min, spelat lol och bara chillat. Riktig chill-fredag. Snart börjar filmen igen hörrenini, vi hörs sen.


Fredag

Gutmorning,  vi somnade vid 07 för det första... för det andra så vaknar man av att min irriterande morbror kommer in och börjar jävlas med oss klockan 12. Sen när vi VÄL går upp så börjar våra grannar BORRA i mitt FUCKING huvud? Jag fick seriöst panik, man vet inte vart FAN man ska ta vägen.

Hursomhaver, vi gjorde rostade mackor med isté och sen spelade jag LOL och nu ska jag fixa musik till min Ipod, behöver lite nytt örongodis.


Mmm... Marabou!

Glada cheyer! *leker att det var vi som vann dom* fniss.

I can only imagine!

 

Hejhej, ligger i min säng nu och väntar på att André ska spela klart på datorn så att jag kan ta över. Spelnördar? Ja. Vi har precis tittat klarat på "The Tourist" med Angelina och Johnny Depp, den var tung! Action och romantik.

Solat har vi också hunnit med idag, blev 20min för oss alla, sen drog vi till Maxi, köpte massa naturgodis, jag överdriver inte jag köpte för 60kr, min påse va maxad, haha.

Btw så har de senaste dagarna vart helt underbara, mitt hjärta, min älskling, du är BÄST! Alltidalltidalltid vi två, finns ingen som är så bra som du.

 

Fia och jag helt slita haha.


Lite Kolmården!

On our way!










För mer & bättre bilder, kolla in FB!


Onsdag?

Hejhej, dålig uppdatering men har faktiskt inte suttit vid någon data igår och idag.
Kan berätta lite snabbt vad jag har gjort dåra, igår på dagen så åkte vi alla och åt på IKEA, senare så plockade jag upp Sep vid 11 tiden, så åkte vi runt, plockade upp Fia ett tag också.

Jag och Sep hade en mysig kväll, till typ 4 på natten så skilldes vi åt haha. Vi skrämde upp varandra som fan, skrattade, pratade om alltalltallt, åt gott och bara myste.

Idag så har vi alla vart ute, jag och Sep spelade liite basket men för det mesta satt vi bara och snackish.
Får se vad kvällen har att erbjuda, nu sitter jag och väntar på min älskling. PUSS!

Sep & jag igår! <3


Don't act like you know me, fucking bitches!

Helvette, skrev precis värsta inlägget och så råkade jag ta bort sidan, fan nu orkar jag inte sitta o' skriva om allting men ja för att sammanfatta allt haha, sitter i kemz rum med fia och snackar och myser.

Vi har åkt runt lite och köpt gottis, träffade på bästa sep ett tag också och nu sitter vi här bara.

Idag åt jag och älsklingen på Tzatziki, så jävla gott! Tack bästaste.

Nu ska jag vara med min fina fia. PUSS!


At da zoo!

Helu, idag var vi som sagt på Kolmården. Jag, mill, fia & kemz. Vi gjorde typ allt man kunde göra där, gick på den COOLASTE delfinshowen ever? Seriöst så jävla fina & smarta. Såg tigrar, elefanter, giraffer osvosv.

Efter åkte vi hemåt, nu sitter jag och fia i kemz rum och äter gottis och myser medans grabbarna är där nere o' spelar poker.

Duktig som jag är så tog jag med mig kamera idag, så så fort jag lagt in bilderna på datorn så kommer dom upp här. Puss!

Btw så har fia startat en ny blogg hihi, www.sofiadonna.blogg.se
 


Fake it, 'til u make it

Hejhej, precis nördat mig framför LOL och nu ska jag spela Monopol med min absoluta favvo kusin(mer som en lillebror dåra) André. Imorgon åker jag, mil, fia & kem till Kolmården, tihihihi! :D Ska bli ASKUL, aldrig vart där förut. Puss på er.


Loerdag

Hejhej, alltså jag är en död fisk?! Jag gick o la mig vid halv 6, väckarklockan ringde klockan 8.
Gick upp med mamma, hämtade bilen, åkte o' köpte frukost på donken och sen mot Arlanda.
Åkte till Stälje och hälsade på familjen där och sen kom jag hem.

Har precis bokat solarium så nu drar jag och André och sulaar. PUSS!



 


Film!

Nu blir det film med bästa pas & andre. Bästa trion! ♥



Btw, vi tittade på House of 9 i förrigår, SE DEN! Typ thriller alltså man får fan psykos av den filmen.
Kan berätta lite kort om den bara, det är 9 personer som kidnappas och hamnar i ett hus, där det inte finns nån utväg. Den som är den sista levande i huset vinner 5miljoner dollar. Sen är allt upp till dom. TUNG!

Platt vs lockigt!

Plattat till vänster, mitt naturliga trollhår till höger.
Tar ungefär 1 timme att platta hela håret ordentligt. :(


Mani/Pedi

Haha inte den bästa bilden men men, gjorde manikyr och pedikyr.
 


Haters only hate the things that they can't get and the people they can't be.

Kvällen blir lugn, framför TV'n med mina älsklingar Ben&Jerry's som min storasyster precis köpt till mig. Finns ju inge godare lixom. Bra när jag är laktosintolerant och sitter o' äter massa glass och skit haha.

Ska spela en omgång LOL nu sen prata med min älskling och SEN film med glass.
Hemmakvällar kan va det bästa som finns ibland. Pusspuss!

Haha en bild från förra året I think?
Fia and the kinez.


Fredag!

Hejhej, jag är alltid påväg att skriva "godmorgon" men så kommer jag på att klockan är fööör mycket för det.
Vaknade för 2 timmar sen ungefär till en fet lunch som mamma lagat. Lyx!

Nu ligger jag o' mamma och tittar på modeprogram på tv. Ska iväg och sola om ett tag och senare KANSKE! det blir utgång. Måste vara pigg till imorgon iallafall men det blir hursomhelst en lugn kväll.


Hate it or love it, the underdogs come out on top.

Det blev en jäävligt sen middag, eller tidig frukost haha, jag och lillasyster åt precis mat som vi lagat. Börjar bli ganska skillade på det. NAT.
Nu sitter hon o' spelar och jag tittar på Ellen DeGeneres. Älskar hennes humor.

Just nu, just NU, mår jag FETT bra. Ni vet när man kan ha tider då allt är åt helvette, man mår bara dåligt för ingen anledning? Man går runt o deppar typ, nu är det helt tvärtom. Är så jävla underbart lycklig.
Min familj, min älskling, mina underbara vänner, allt allt allt är bäst(skulle ju inte skada om jag hade ett jobb dock).
Ville bara säga det typ, och att jag längtar till på lördag. Over and out!


02:47

Okej kul att jag vill göra så jävla mycker grejer som kostar så jävla mycket pengar, och så har man 23.31kr på kontot. Great!

Ska sätta mig vid datorn lite och nörda mig framför LOL, lär inte somna förren vid 7-8 på morgonen så måste sysselsätta mig med något.

Btw så har jag världens BÄSTA människa i mitt liv som jag älskar så fucking mycket! Mitt lilla hjärta som jag ska träffa på lördag. Tihihihi. Igår(torsdag) var det 2år o' 10mån. ♥

H&M SHOES!

Mockastövletter

Gummistövlar

 

 

Kängor


Fuck y'all

Alltså BAJS på denna blogg haha jag har fucking NADA o skriva om. Om nån vill att jag ska skriva om nått spec så skriv det gärna för im out of ideas.

Ligger o' tittar på "Jiddra inte med Zohan" och spelar poker på FB. Roligt liv.

Har legat och tittat på massa sjuka klipp på folk i typ USA och England som slår sönder varandra på gatorna, typ ghettotjejer och sånt. Mådde skitdåligt efter att ha sett allt, haha :(

Jag dör....

Alltså seriöst, jag DÖR vad fina dom är! Titta på den här... fick fan tårar haha.


Torsdag

Nu; 25 minuters solning.
- Duscha
- Göra tjejsaker, noppa ögonbrynen, hårinpackning osv.

Stilettos and broken bottles!

Hejhej, sitter med pas, andre o' charita. Vi sitter och bestämmer vilken film vi ska titta på, det lutar mot "The City Of God" som jag har sett 1miljard gånger.
Aa det var typ det jag hade o' säga haha vi hörs när vi hörs. Puss!



Onsdag

Hejhej, vad FUCK hände med vädret? Seriöst, ba blixtrade från ingenstans och sen började det spöregna på 1 sekund, som i en film fan haha. Igår satt vi uppe jävligt länge, till typ 6 på morgonen, tittade på tv och myste.
Snart hade jag o' andre tänkt gå o' sola ett tag. BEHÖVER färg alltså, detta går inte alls. Jag HATAR o' va vit.

Jäjä nu ska jag boka solarium sen drar vi, vi hörs lite senare. PUSS!

My day

Hejhej, kom precis på att jag inte har bloggat något idag so here we go.
Igår satt jag, pas, mag & andre uppe och spelade LOL(ett spel jag TYP har blivit lite beroende av), spelade monopol, snackade, åt godis och tittade på film.
Vi somnade 06:30... så snaaacka om att vi sov länge. Vaknade, gick o' handlade sen kom vi hit + Ida och gjorde feta hamburgare. Sen blev det att dega framför tvn i matkoma haha och bara mysa.
Nu sitter jag, pas & andre och chillar i rummet, alla sitter vid varsin dator och är osociala haha.

Snart lär vi väl hitta på något kul, är ju trots allt mååånga timmar kvar till läggdags. PUSS!


En 2år gammal bild på mig o Ida!

Friends

Saknar min Joana så det gör ont. Världens bästa människa som jag tänker på varje jävla dag och önskar för varje sekund att vi var gifta HAHA. Miss u habibi!

Från vänster: Joana, jag, maryam, anna, pas & ida.

Miss India!

En av dom vackraste kvinnorna jag sett!






Måndag

Godmorgon! Vaknade precis, får så jävla dåligt samvete när jag sover såhär länge men jag har ju vänt på dygnet.
Ligger och tittar på tv, ska gå och göra frukost sen vet jag faktiskt inte, vill fortfarande(!!) sola.

Nu; rostade mackor + kaffe!


Love and bullets

Ligger o' tittar på film med mamma just nu, en SKIT TUNG, rikti G film, med snygga bilar, guns, g's & fights! Såna filmer som jag gillar.

Efter tänkte jag faktiskt göra té och..... läsa. HAHA helt otippat, älskar o' läsa böcker som folk skrivit om deras egna liv, blir helt cp av o' läsa om vad folk går igenom för helvette.


I love you like a fat cid loves cake!

Nu ska jag och lillasyster bege oss ut i det hemskaaa vädret till Maxi för att köpa varsin FET godispåse. Så ska jag sätta på någon film och mysa med mitt godis! PUSS.

Söndag, 7e augusti.

Hejhej, vaknade vid tre idag, fyfan alltså var helt död efter igår även fast vi kom hem fett tidigt så var vi alla så himla trötta och sega.

IDAG fyller min älskling Nicole 20år! Grattisgrattisgrattis igen min älskling, o förlåt... ♥ love u!

Just nu sitter jag, mamma o' André och tittar på Djungel-George haha skitrolig film. Vet inte vad jag ska göra idag, värsta bajsvädret, ska iallafall sola solairum, Ida? Du är väl på?

Jäjä vi hörs om ett tag, ska vara lite social nu!



Pon di floor!!









Bilder från ikväll, fler kommer imorgon!


Music n' Makeup!

Nu; platta håret, locka det, prova kläder till ikväll, sminka mig, måla naglarna




Lördag, 6e augusti 2011

Hejhej, vaknade väldigt tidigt idag. Tanken var ju att jag, Pas och André skulle dra till Pride paraden men eftersom att NÅN(:@) inte orkade vänta på mig fastän jag hjälpt henne fixa sig(!!!) så sket jag i o' gå.
Så nu städar jag som fan, ska städa hela rummet, badrummet, köket, vardagsrummet o' balkongen till FET musik o bulle på huvudet! Haha.

Sen ska jag till Nicopico som fyller hela jävla 20år imorgon! Vi ska fira henne ordentligt idag, o förhoppningsvis tar vi massa bilder som ni kan få se sen! ;) Brukar ju kunna ta bild med min systers Iphone och lägga upp här men eftersom att några ***** snodde den i förrigår så kan jag inte göra det längre.

Det är såna intressanta saker som jag går runt o tänker på just nu haha, bara så ni vet!
O btw, det är ju BÄST att vara tjej? Kunna fixa sig så man känner sig så jävla fin, platta håret, sminka sig, fixa naglarna, noppa ögonbrynen, ta på sig en fin klänning o' klackar! Luve it.
Jalla jalla ska sluta babbla, palla skriva böcker i varje inlägg haha, puss!

Bjuder på en bild på mitt kära hår HAHA, Fia tog bilden på mig för någon månad sen, kommer inte ihåg exakt när men det var iallafall innan jag klippte mig! Klippte bort ungefär 8cm och lite itapp. Så nu ser det bättre ut!


It's all luv!

Efter att ha läst en grej så började jag tänka litegrann på det här med att blogga.. det kan vara totala främlingar som sitter och läser om MITT liv, det kan vara folk som bara vill läsa det jag skriver för att sen kunna snacka skit om en, det kan vara mina närmsta vänner som bara vill läsa för att dom tycker att det är kul.
Det kan men andra ord vara VEM SOM HELST.

Jag har aldrig delat med mig av allt i min blogg, verkligen INTE. Skriver kanske 20% av mitt liv här i bloggen just för att jag inte vet vilka det är som läser. Dem som jag VILL ska veta hemliga saker om mig och mitt liv vet ju redan det så behöver inte ta upp det här i bloggen egentligen.

Med detta sagt ville jag bara säga att ifall någon undrar till nästan gång varför jag aldrig lägger upp en bild på den o' den personen, eller skriver om den o' den personen osv så är det för att jag inte vill att alla ska veta allt om mig. :)
Ni vet det jag väljer att dela med mig av.

Hursomhaver palla sitta o' skriva en bok haha, blev ganska många inlägg o' fler kommer nog strax, blir så när jag har tråkigt och vill skriva av mig eller lägga upp nått. Puss på er!




Lista

(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) varit kär
() varit i knytnävsslagsmål
() rymt hemifrån
() haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit jagad av polisen
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
() sett någon dö
() varit i Mexiko
(x) flygit
(x) spytt i en bar
(x) ätit sushi
() åkt snowboard
() gjort stagedive under en konsert
() varit i ett våldsamt förhållande
(x) älskar eller saknar någon just nu
() haft ett te-party
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan
() använt ett falskt id
() varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
() blivit rånad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(/) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) sjungt kareoke
(x) busringt
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
() burit pärlor
() hoppat från en bro
() ätit hund/katt-mat
() sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
() fastnat med tungan i metall
() kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrattat så att du inte fått luft
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
() inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
() burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
() brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) sovit naken
(x) svimmat
() snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
() gett en uteliggare mer än 50 kronor
() spottat på någon jag ogillat
() varit otrogen
() flickvän/pojkvän som varit otrogen mot dig
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Dresses!

By H&M! Lovelovelovelovelove!










Try to kick me while I’m down. I’ll break your leg.



Hej, har precis ätit med lilsis och mamma. Idag har vart en riktiiigt CHILL dag, har inte gjort ett skit.
Vaknade, åt frukost, chillade hos morbror med systrarna och André.
Gick hem, duschade och nu sitter jag här typ.
Imorgon så ska vi fira min älskling Nicole som fyller 20år på söndag, ska bli fett kul!
Länge sen jag festade!


Sen vill jag bara säga att det finns så jävla elaka och fula människor, som inte tänker på andra människor och som tror att man kan göra vad fan man vill. FU!

Har btw inga nya bilder så ni får nöja er med dom jag lägger upp. ;)

Lillasyster o' jag på Rhodos förra sommaren!




My love!

Hejhej, sitter hemma nu med Pas och André, vi tittar på Family Guy.
Åkte hem från mitt hjärta och plockade upp Nicole, så åkte vi till Skavsta och hämtade Alé och Willy, så nu har jag ingen bil längre. Buhu. :'(

Vi ska titta på film nu och mysa. See yah!


Vill tillbakaa till Kos!

@ mitt hjärta!

Hejhej, sitter med Atlanii och chillar nu haha. Igår åkte jag och M och åt libanesisk mat, så fucking gott! Sen var vi ute med alla och dom spelade poker o så. Det är så varmt så jag dör, vill ju bada fan.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men någe blir det ju. Nu ska jag lägga mig i sängen o' titta på tv. PUSS!


@ home!

Sitter hemma och tittar på TV med Ida. Var i Forum och åt sallad som storasyste bjöd på, sen drog jag och Ida till Nacka Strand och satt där och myste. Ska vila lite, är så jävla TRÖTT sen ska vi sula. Puss!


RSS 2.0